13. syyskuuta 2012

Valtakunnassa kaikki hyvin...

Ronja voi hyvin <3 Ei oo tullu kohtauksia enää :) Mahtavaa! Saa nyt siis aamuin illoin 1 tbl kalkkia. Lapset on virkeitä. Aamutuimaan välillä vähän liiankin ;) Tai Topi lähinnä. Se Kitisee ja haukkuu aamusin tuolla häkissä. Sen kanssa pitää mennä sinne hetkeks hengailee ja Ronja avaa maitobaarin. Hetki riekkumista ja uni maistuu taas :)

Hampaat on nyt kaikilla. Pikkunaskalit vilkkuu ja Ropo saa kyytiä :/ Topille se on joutunu paristi ärisemään tissien ja tassujen pureskelusta. Ja mun kiltti pieni Elviira on riiviöityny :D Se viipottaa jo keittiöön ja mun mukana vessaan, muut ei uskalla välillä reviiriä laajentaa, mut Elppi-pikkupimu vetelee rallia ympäri yksiöö :)

Nappulat maistuu ja leikit on välillä tosi rajuja. Epäreilua ottaa ppoikien noh-sieltä kiinni ja päätä väännellen retuuttaa. Toiset huutaa kurkku suorana, niin pakkohan siihen on mennä väliin et joku roti!

Tästä pitäisi löytyä video poikien nujuhetkestä.

Piiloriiviö Juti <38 kommenttia:

 1. Mäyräkoiratuijotuksen alkeet! Ihana! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo'o! Muut vasta harjoittelee, mut Juti jo taitaa kyseisen taidon ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Huh, onneks. Oli niin kurjaa kattoa koiraa Silmiin kun näki että kaikki ei ole kunnossa.

   Poista
 3. Apua! Miten multa on mennyt kaikki tää ohi :o Mutta hyvä että Ronja on kunnossa :) Onkos kaikilla lapsukaisilla jo kodit tiedossa(köhköh)?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ELL reissut on nyt muistoja vain :) ja lapsosilla on kaikilla kodit ;)

   Poista