17. syyskuuta 2012

5 viikkoa!


Tultiin eilen lapsosten kanssa mökille. Mokkula unohtu ottaa mukaan niin päivitys tulee päivän myöhässä. Eli lapset täytti eilen jo 5 viikkoa!

TOPI 1712g
ELVIIRA 1348g
JUTI 1550g
LYYLI 1448g

Lapset on aika mötköjä :) Topin lukemasta huomaa, että lapsi ollu ruoka-aikaan kotona :D

Eilen käytiin Ronjan avulla ettimässä kadonnutta Vilma-mäykkyä. Lapset ootteli kuletuskopassa autolla (jossa oli myös yks vahti oottelemassa karkulaista). Ronja löyti paljon hajuja, mutta Vilman ollessa 5 tuntia lietsussa oli aika pyörimistä. Autolla haukutin Ropoa muutaman kerran käskystä ja käytiin vielä tien toisella puolella ettimässä hajuja. Takas autolle palatessa Vilma-mäykky ootteli autolla :) HUH!

Mukulat viipottaa miljoonaa! Rienaa toisiaan ja syö reippaasti. Aamusin Topi herättää klo 10 sijasta JO kello 7.30 ;) Ei muuta, ku mukulat poies häkistä ja mä jatkan unia. Vielä ei oo mitään tuhottu eikä johtoja natusteltu. ne lattialla riekkuu ja nujuaa hetken, syö ja alkaa nukkumaan :)

Eilen pääs kerrankin tutustumaan ulkoilmaan kelin salliessa. Nyt taas on myrsky ja myräkkä, joten sisällä ollaan. Elviira on muutamasti mun mukana ollu ajelemassa ja vierailuilla. Eilen käytiin tosiaan tapaamasa Vilma-mäykkyä ja tänään oltiin mun porukoilla moikkaa Siiri-serkkua. Siiri ei juurikaan lapsosista välittäny. Katto niitä ku halpaa makkaraa ja ignoras aika hyvin :D Muutamasti kävi Topia ainakin haistelemassa, muttei muuten lähempää kontaktia ottanu. Lapset puolestaan oli reippaita ja viipotti menemään ihan, kun oltais siellä ennenkin oltu :) Kissat katteli silmät lautasen kokosina hulinaa ja suosiolla jäi taka-alalle tuijottelemaan.

Muksut matkustaa tosi hyvin autossa, kukaan ei yökkäile eikä huutele. Tosi sosiaalisia ja reippaita on kyllä!

Kuvia yritän lisätä, mutta en tiiä jaksaako tämä netti niitä laittaa. Jos ei niin kuvat tulee myöhemmin.

Ronjallahan o ntapana potkia takajaloilla. Kissojen ollessa pieniä se potki niitä pitkin lattiaa. Noh, tänään Ronja antoo monoa pennuillensa :D Elämän kova koulu on alkanu. Mamman kupille ei ole asiaa ja tissejäkään ei saa pureskella. Ohimennen voi sit riiviöitään potkia pääähän :D

Topi


Elviira


Lyyli


Juti

Mamma <3

Juti

Juti

Elviira

Elviira

Elppi ja Topi


Topi

Topi

Elviira


8 kommenttia:

 1. Voi, että kun ne ovat niin suloisia, edelleen. Parin viikon päästä sitten lähtö uusiin koteihin. Minkä ikäisinä luovutat ne uusiin koteihin? No ihanaa kuitenkin, että sulle jää se Elviira. Ei ole Ronjallekaan niin suuri järkytys, kun yksi jää mamman kaa kasvamaan. M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Topi ja Lyyli lähtee 7viikkoisina. Jää
   Tähän samalle paikkakunnalle ja varmaan päivittäin tulee tekemisissä oltua. Ja Juti lähtee 7vko 5pv kohdalla tutustumaan Vantaalle cityelämään.

   Onneks Elviira jää kotio ja mustat kaverit 5km säteelle. Mun sydän ehkä särkyis jos pitäis tuntemattomille antaa mun pikkuisia :)

   Poista
 2. Kyllä on suloset ruttutassut kasvaneet ja kehittyneet. Vähän jo ulkoilmaakin saaneet maistella. Sähköjohtoja ei kyllä kannata alkaa natustelemaan, ettei käy kuin Myrsky-mäykylle aikanaan: tuli paha sähkötälli, onneks kuitenkin selvisi hengissä. Eli johdot pois koirien ulottuvilta!

  Onneks toi Vilma-mäykkykin viimein löytyi. Siinä on varmaan omistaja ollut sydän sykkyrällä kun koira on monta tuntia karkuteillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset onneks on vartioinnin alaisena ja jos en kotona ole niin ovat omassa aitauksessa ettei pääse tuhoilemaan. Ja niiden ollessa lattialla aika hataraa unta tulee nukuttua, kun pienestäkin äänestä havahtuu hereille.

   Onneks Vilma tuli takaisin. Siinä on kyllä myös niin mainio otus :)

   Poista
 3. Pennut alkavat näyttää jo tosi isoilta ja Elviiralla näyttää olevan jo monta lempinimeä. Ja Juti näyttää Jutilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä venähtäny. Topi on vähä pallomainen :) Juti kieltämättä näyttää ihan Jutilta vaikka moni kumoskin sen nimen kun uus omistaja sen Kerto. Mut loppupeleissä se on ihan sopiva nimi :)

   Elviiralla on jo monta lempinimee. Aivan ku Ronjallaki :) eikös se niin mene että rakkaalla lapsella on monta nimeä ;)

   Poista
 4. Ihanan näköisä nutusia :) Niin vaan kasvaa mäykkykuume vaikka kuinak aatellu jotain toista rotua...Mutta veri vetää vaan näihin pötkylöihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä ei kyllä taida olla paluuta. Mä oon ainakin iha myyty varsinki nyt pentujen myötä. On ne vaan ihania <3

   Poista