9. syyskuuta 2012

4 viikkoa!!!

Voi apua! Lapset on jo 4 viikkosia! Mihin on menny kuukausi??

Luonne-erot on kyllä valtavat!
Ronja on ollu nyt eilisestä ok. Saa aamuisi 1tbl ja iltaisin 1 tbl. Soitin toissailtana päivystävälle. Oli aika tympeä ELL, joka ei kuulemma läähätystä ja kuumaa vuotavaa nenää yhistä kalkkikramppiin. Vaikka selitin alhaisista arvoista yms. Niin ei... Ja kuinka levottomuus ja kramppaaminen siihi viittaa. Sanoin ettei viihtis siihi pisteeseen päästää... No käski antaa lisää kalkkia ja seurailla...



TOPI
Kovis, rähisijä, pullukka. Asennetta löytyy ja vauhtia riittää. Hampaita ei pelkää käyttää eikä ääntä! Kiusaa muita, iskee kiinni ja retuuttaa.



ELVIIRA
Pikku kirppu. Kiusaa muita niiden nukkuessa. Härkkii muita, mutta kipittää karkuun koston tullessa :D Sympaattinen ja välillä kyllä löytyy temperamenttia. Sillon tällön murisee ja haukkuu :) Aika kopio Ronjasta!



JUTI
Arkajalka ja pelkuri. Haukkuu epäillen, jos pelottaa. Ei leiki muiden lailla. Mutta välillä kyllä rohkaistuu rienaamaan varsinkin Topia :) Suloinen pikku luppasilmä, vähän mammanpoju ;)



LYYLI
Pirtee pikkuneiti. Leikkii muitten kanssa eikä hampaat jää käyttämättä. Ehkä normaalein tästä nelikosta :) Rakenteeltaankin aika passeli!


Tällä viikolla Elviiralle puhkes vihdoin muutkin, kun kulmurit! Eli kaikki on nyt hampaallisia :)

Painot:
TOPI 1320g
ELVIIRA 1046g
JUTI 1112g
LYYLI 1166g



2 kommenttia:

  1. Topi on aika "jötkäle" painossaan verrattuna muihin. Taitaa olla ahneimpana maitobaarilla. Ihania, suloisia joka tapauksessa kaikki. Toivottavasti saatte Ronjan kuntoon ja pikaisesti. M-L ja Ossi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Topi kasvattaa vyötärönympärystä, kun muut kasvattaa pituutta :) Ronja ollu nyt onneks ok! Josko se pysys nyt tasapainossa kalkkiensa kanssa :)

      Poista