27. syyskuuta 2012

Elviiran ensimmäinen tohtorireissu...

Toissa yönä pikku Elviira muksahti lattialle ja siitä lähtien on ontunu oikiaa etujalkaa. Eilen oli jo parempi vaikka ontui, mutta juosta viipotti ja leikki. Viime yönä oli huutoa välillä ja pentu kipuileva. Tänään oli tosi varovainen leikkiessä ja kävellessä.

Matka Otsoon siis. Ell sano Elviiraa tutkiessa, että pentujen rakenne on sellainen ettei hätää luultavasti ole. On niin kumisia, että vois vaikka tiputella ilman ongelmia. Elviira kuitenkin kuvattiin molemmista etutassuista, eikä murtumia löytyny. Eli diagnoosina oli, että Elviira on vain tärähtäny tippuessaan :( Viikko-kaks niin pitäis olla ohi!

Vahinkoja sattuu, enkä kaipaa syyllistämistä siitä, että Elviira oli sängyssä.

Muutama huonolaatunen kännykkäräpsy tältä päivältä. Siiri alkaa jo hieman leppyä ja Piina-kisu puolestaan on oikein sopuisa pentuja kohtaan :)

Ens keskiviikkona pennuilla ell tarkastus ja sirutus. Kennelliittoon Omakoira-palveluun on jo tehty esitäytetty pentueilmotus. Nimet julki jahka ne näkyy koiranetissä :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä ettei sen pahemmin tapahtunut. Duunikaveri kertoi että koiran tassu oli jäänyt oven väliin ja illan oli nilkuttanut yhdellä jalalla. Ja seuraavana päivänä oli ok. Minä olisin vienyt oman koirani lääkäriin kuvattavaksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säikähdyksellä päästiin onneks :) oisin myös käyny kyllä kuvauttamassa jos oven väliin jää. Entisen luokkakaverin kissa jouduttiin lopettamaan muutama viikkoisena pentuna kun jäi oven väliin :/

      Poista