23. syyskuuta 2012

6 viikkoa!

KÄÄK! Mihin kaikki aika on menny? Mun pienet lapsoset on jo kohta lähtövalmiita uusiin koteihin :( En kestä, ne on niiiiiin ihania <3

Tosin Elviira natusti läppärinjohtoon mökillä muutaman jäljen. Tarpeet ei ihan aina osu alustalle, mutta yritys on välillä hyvä. Koira on kyllä alustalla, mutta tarpeet menee ohi. Välillä kovalla rähinällä tappelevat ja juoksevat toisiaan karkuun. Unohtamatta "hyviä yrityksiä" hypätä sänkyyn.

Mun Elviira ei tee pahojaan... 


Sippi ja E <3 Siedätyshoitoa :)

:D


Ronja välillä leikkii lapsosten kanssa. Ja omalla tyylillään -potkimalla-. Lapset ei ihan aina meinaa tajuta miks äiti potkii niin, että naama lätisee :D Siiri kävi moikkaamassa tänään lapsosia ja on jo vähän suopeampi :)

PAINOT
Topi 2160g
Elviira 1700g
Juti 2010g
Lyyli 1690g

Mun sisko Minni kerto muistiinpanoistaan, että Siiri on ollu 12vkon ikäisenä 2.5kg. Siiri tosin jäi kääpiöks lopulta, mutta Topi lähenee jo sitä. Liekkö luovutusikäisenä sen painonen.

:D :D :D

4 kommenttia:

 1. Söpösiä, taas kerran. Tuo alin kuva on hauska manipulaatio. Taitaa kuvata sitä, että pikkuiset lentävät kohta pesästään? M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kohta pikku tirppiäiset lentää poies pesistä. Musta aika hauska tuo lintu :)

   Poista
 2. Kyllä ovat söpöläisiä. Uhkailet tuossa sivupaneelissa että pennut ovat Ronjan ekat ja vikat... ootkos varma ettei mieli vielä muutu...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä sitä mieltä olen :) kaikki sujunu sen verran hyvin ja jos ei ole sujunu niin raha pelastanu. Ronja ja pennut voinu hyvin ja kaikki syntyi hengissä. Ronjalla ei tarkotus ollukkaa tehä kun yksi pentue. Ja onkos se niin, että yhen pentueen saa rekisteröityä ilman kennelnimeä. En taho rekkaamattomia tehä :)

   Ronjan pennut ainakin oli tässä, mutta aika näyttää mitä Elviiralla tehään ;)

   Poista