21. syyskuuta 2012

Viikonloppu mökillä...

Toivottavasti netti taas jaksaa laittaa kuvia  :) Lisään tähän viiime viikonlopun kuvia.

Kelit on ollu sen verran suopeita, että lapset on päässy taas ulkoilemaan. Ne kipittää hurjaa kyytiä, vielä vähän vinossa ;) Lyyli ja Topi ottaa toisistaan mittaa välillä kunnon rähinällä. Topi on vähän sellasta sorttia, että HÄN saa kyykyttää, mutta samalla mitalla ei sais antaa takasin. Ja alkaa hyökkiä muitten päälle ja märisee. Huoh. Tosikko.

Aamuyöt/aamut menee lapsia syöttäessä ja nukuttaessa. Ne, kun on tottunu olemaan ihmisten seurassa päivät, niin eihän se autauksessa olo oo kivaa. Viime yönä 3.00, 6.00, 8.30 niitten kans seurustelin, kunnes väsähtivät. Alkaa välillä silmä luppasta meikäläiselläki :)

Elviirasta on kuoriutunu riiviö, Jutista nössö, Topista tosikko ja Lyyli onkin ainut mäyräkoira :D Se näyttää kaikista eniten rakenteeltaanki mäyräkoiralta. Jutilla on hieman iso pä ja jätti korvat, Topi on jötkö, Elviira näyttää vaippahousulta ja Lyyli on solakka silakka :)

Ne on ihania, kun juoksee luokse ja häntä heiluu vimmatusti :)Topi <3

Elppi

Elppi

Elppi
Topi

Topi
2 kommenttia:

  1. Voi kun paljon ihania kuvia. Varmaan vaavitkin tykkää kun saa pihalla vapaasti kirmata. Miltäs se luonto ekalla kerralla maistuikaan, oliko pelottavaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää muksut on niin rohkeita että ne ei hätkähä oikein mistään :) ne viipotti ekalla ulkoilukerralla jo huimaa kyytiä samalla heiniä repien :)

      Poista