30. syyskuuta 2012

Lyyli lähti uuteen kotiin...

Tänään Lyyli muutti uuteen kotiinsa. Onneks ei kauas eikä tuntemattomille :) Topi kävi omassaan vähän tutustumassa oleiluun ilman muita, mutta muuttaa torstaina kokonaan ja Juti perjantaina.

Lyylistä kyllä kuoriutui todellinen Helmi. Tytöistä pullukampi yksilö, joka loppupeleissä onkin pienin. Elviiran kanssa niillä oli 7 viikon ikässä 40g ero. Mutta pikkusirppanoita on tyttöset :)

Lyyli on kropaltaan kyllä tosi mäyräkoira. Sutjakka ja solakka. Äärettömän kaunis ja aika täydellinen muutenkin mm. väritykseltään. Kirkkaat selvät tan-merkit eikä pigmenttipuutoksia. Vauhtia on äärettömän paljon ja typy on todellinen raketti! Kiihtyy 0-100 nanosekunnissa ja puhti ei lopu ihan heti kesken. Aivan mielettömän sukkela kaveri :) Luonnetta riittää ja tappeluissa ei Topi-tukevalle kakkoseks jää.

Lyyli paino syntyessään 244g ja tänään 7 viikon ikäisenä 1970g. Kehitty ensimmäisten joukossa ja avasi silmiään ensimmäisenä. Lyylihän synty viimeisenä klo 13.21, ainoastaan 9 minuuttia Jutin jäljestä :)

Kaikilla muilla oli syntyessään hieman valkoista rinnassa paitsi Lyylillä. Lyyli on siis aikalailla rotumääritelmän mukainen ainaki väritykseltä.

Jos nimiehdotukset hyväksytään kennelliitossa niin tulee Lyylin nimeksi PEARL. Nimensä mukainen todellinen helmi :) <3

Hei Hei Lyyli, Onnea uuteen kotiin <3

5 kommenttia:

 1. Jos mahdollista niin olisi mielenkiintoista nähdä myöhemmin minkälaisiksi pennut kasvavat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Topi ja Lyyli näyttäytyy blogissa jatkossakin. Vantaalle muuttava Juti vähän vähempi, mutta onneks sitäkin näkee muutaman kerran vuodessa. Ja kuvien välityksellä näkee Jutin kasvua :)

   Poista
 2. Voi pieniä, lähtevät uusiin koteihinsa. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 3. Voi vaavit muuttavat maailmalle. Hienoa, että sinulle ja mamille jää yksi ja sinulla on mahdollisuus seurailla muittenkin kasvua ja kehitystä. M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ainutlaatuinen tilaisuus kyllä, että kukaan pentu ei mene tuntemattomille. Saa koko niiden elämän luultavasti seurailla kuinka kasvatit kasvaa ja oppii :) helpottaa huomattavasti ikävää :)

   Poista