3. marraskuuta 2012

Todistetusti sovussa...

Hetken mökkeilyn jälkeen tultiin takaisin kotio. Hetki taas kestää millonka on sujut pattereiden kanssa, niin vähän onpi vilakka kämppä :) Eilen löysin vessasta oudon näyn. Elviira oli siellä jo tovin pötkötelly lämpösellä lattialla ja mitä silmäni näkivätkään? RONJA PÖTKÖTTÄMÄSSÄ SEN VIERESSÄ!!!
Ronjahan ei välillä siedä etes pientä katsetta Elviiralta. Ja siellä se nyt sovussa naperon kanssa pötkötteli :)

Ens keskiviikkona onkin sit rokotukset lapsosilla. Elppa, Topi ja Lyyli lähtee ihastuttamaan Otson väkeä. Aikaa soittaessa alotin puhelun "no Monica tässä moi, tartteis noille pennuille rokotusaikaa". Sukunimeä ei tarttenu etes sanoa, kun kysymys kuulu tahonko päivän, jolloin kaverini Hanna (klinikka eläintenhoitaja) on paikalla ja mitä eläimiä mulla oli asiakaslistalla :) hyvää palvelua, kun tunnistetaan jo :D Vai käynköhän siellä vaan liian usein!

Elppa kasvaa ja vahvistuu. Eilen iltapuhteiksi opeteltiin tassun nosto :) Elppa oppi nopeasti jahka malttoi keskittyä. Tassu nousee tomerasti herkun toivossa!

Viime viikonloppuna näin Aatuakin. Sitä vaivas jonkinaikaa ripuli, mutta hyvinvoiva pikkukoira oli. Paljon kasvanu ja komia poika :)

2 kommenttia: