21. lokakuuta 2012

Päivittelyä

Masentava ilmat ollu. Ei oo ollu kauheesti kuvauskelejäkään :( päivitykset jääny, kun en oo ees konetta jaksanu avata!

Kaikki lapset voi hyvin kaikkialla.

Topi on iso jätkä. Yli kolme kiloinen. Nukkuu kiltisti omassa kopassa ja leikkii kisujen kans :) Topilla puhkes ylös yks uupuva hammas ja toinenkin vähän näyttäis tuloaan. Alas ei oo näkyvissä hammasta.

Lyyli on sähäkkä ja näyttää ihan pikku vanhalta. Tosi siro edelleen ja painoa 2.6kg.

Juti on reipas kolme kiloinen ja nimi vaihtui sittenkin Aatuks.

Elviira onki sit komentava itkupilli :D 2.76kg tänää punnittu.

Ronjalla on selkä täysi patteja. Varmaan joku allerginen reaktio. Seuraillaan huomiseen ja jos ei ohi mene niin lekuriin. Vaihteeksi! Pesin tänään sen Hexocilillä josko iho vähän rauhoittuis.

Muksut on siis 10viikkosia :) Eessä madotus ja parin viikon päästä rokotuksille.

Ronja oli jonkun aikaa isomummolla sulattamassa tissejä. Kotona siitä ei yksinkertaisesti tullu mitään, koska oli niin hanakka ruuan perään, että anto Elviiran imeä samalla vaikkei siitä tykänny yhtään. Jos ei ruokaa ollu tarjolla, niin komenti Elpan poies ja meni sohvalle tahi sänkyyn karkuun. Jos ruokakippo oli lattialla niin tuijotti sitä hanakasti ja Elppa käytti siinä vaiheessa tilaisuuden hyväkseen.

Parina eka päivänä kävin vähän puristamassa Ronjalta tisseistä maitoa, koska niissä oli aikamoinen paine. Ruuan saanti oli hallittua ja määrä pieneni huomattavasti, niin tissit hävis kyllä tosi nopeaa! En olis uskonu, että ihan niin ripeästi sulisvat!

Ronja on kaikinpuolin hyvässä kunnossa tämän hetkistä pattitilannetta lukuunottamatta. Kovasti muksuja välillä potkii ja lapset ei tajua miks :( Ronja saa välillä leikkikohtauksia, muttei lapset vielä ihan mukana pysy.

4 kommenttia:

 1. Voi kun tuo Elviira on hauskannäköinen. Vielä ihan "vauva", mutta kuitenkin ihan mäyriksen näköinen:). Ronjalle teki varmaan ihan hyvää olla hetki erossakin pennustaan. Onko se nyt niin, että kaikki muuta ovat jo omissa kodeissaan maailmalla? Terveisin M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Teki tosi hyvää kyllä olla Ronjan mummolassa saaden kaiken huomion. Mummo peitteli päiväunille ja piti hyvää huolta :)

   Kaikki on joo parisen viikkoa ollu omissa kodeissaan :)

   Poista
 2. Niin ne vaavit sitten lähti maailmalle :) Elviira on kyllä syötävän söpö ja niin monesti on tullutkin todettua, että harva asia on yhtä ihana ja suloinen kuin mäyräkoiravauva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne läks joo :) Tosin Topi on mun vanhemmilla, niin sitä näkee melki joka päivä kun heppoi käy hoitaan. Ja Lyyliäkin useampana päivänä viikossa. Elppa on aika hurmaava pallosilmä :)

   Poista