16. marraskuuta 2012

muutama otos...

Elviirasta on ollu tosi hankala saada kuvia otettua. Joko niissä näkyy jokin osa mäyräkoirasta tai niissä on suttusia viivoja. Ehkä Elppa on ottanu äitistään mallia kuinka poseerata.
Tässä lopputulos:Eka yritys yhteiskuvasta...

...jonka jälkeen Elppa meni mamman kylkeen kiinni :)

Elviira ei oikiasti oo ihan noin iso vielä miltä näyttää :D


Ronja on tänään ollu huomattavasti pirteämpi, jopa normaalin oloinen. Liekö johtuu kipulääkkeestä, mutta peräpään tuotos ollu aikamoisen erikoisen väristä. Eikä oikeen meinaa irrota mitään :/ Pääasia, että silmistä löytyy se tuttu katse ja häntäkin heiluu. Ja pusujakin irtoo :)

7 kommenttia:

 1. Kiva kuulla,että Ronja jo vaikuttaa enempi itseltään :)

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että Ronjan selkä paranee, eikä tule sitä kuuluisaa mäyrishalvausta. Ossihan koki sen lievänä joku kolmisen vuotta sitten ja meillä otettiin sellainen neljän viikon lepo. Häkkiin sitä ei kyllä saanut, kun Ossi oikeasti sai sellaisen täydellisen paniikkireaktion. Totesin, että parempi lepäillä alakerran matolla. Pihalle vain nostettiin eikä lenkkeilty lainkaan.

  Kuvittelenko vain, vai onko Elviira aikalailla Ronjan näköinen? Kuono kun vielä terävöityy:) Silmät ovat kyllä aikalailla erilaiset, katseessa on sellaista "pehmeää syyllisyyttä":) Kiva äiti-tytärkuva. Terveisin M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 3. Elviira on aikalailla Ronjan näköinen :) ja muutenkin ulkomuodoltaan samanlainen kun ropo pentuna. Silmät on vielä vauvamaisen pyöreät, mutta eiköhän nekin ison koiran silmis muutu :)

  Ronjaakaan ei varmaan pystyis sulkemaan täysin häkkiin. Huutais varmaan jos näkis että mä olen paikalla eikä se pysty olemaan lähellä. Jos oireet huononee niin vietävä Ronja mun vanhempien luokse jossa sen voi laittaa yhteen huoneeseen. Jossa ei ole mitään mihin hyppiä. Ronja kun ei meinaa oikein pysyä käskystä lattialla.

  VastaaPoista
 4. Ollilla on nyt samaa kipuilua kuin Ronjalla. Ollut perjantaista lähtien. Käytiin päivystyksessä aamulla ja saatiin tehokkaammat kipulääkkeet ja lihasrelaksantit. Ilmeisesti koira on tipahtanut perjantaina sohvalta ja loukannut itsensä. Voi tätä murheen määrää!

  Terkkuja ja pikaista parenemista teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ollia :( Pikaista paranemista ja terkkuja! Ronjalla kipulääke auttaa. On tosi npirteä ja elämäniloinen taas. Ja asentotunto eilen oli jo normaali!

   Poista
 5. Hienoa, että Ronja on jo parempi!
  Ihania kuvia Elpasta yksin ja äitinsä kanssa. Niin söötti nuori neiti. Ja noi silmät tosiaan - vähän syylliset tuolla parissa kuvassa, ikäänkuin "mähän en sit tehny mitään..."

  VastaaPoista
 6. Tosi upeaa, että Ronja voi jo paremmin! Hyviä uutisia, jee! :) <3

  VastaaPoista