10. marraskuuta 2012

Tilkkutäkki Ronja...

Tältä näyttää Ropon selkä tällä hetkellä. Läntit lisääntyy ja niitä on koko selän alueella. Ei muualla. Ei rapsuta suuremmin eli ei kutise. Mikähän sitä vaivaa :(

Eipä tullu M&M kuormassa wubbia miniversioina :( Ei saanu Elppa omaa kongii :(

8 kommenttia:

 1. Voi Ronjaa. :( Toivottavasti pian helpottaa! Katselin eilen omassa eläinkaupassa noita wubbia. Oli mun makuun liian heppoisia, mutta kyllä shöpöjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ronjalla on tommosesta materiaalista pinkki wubba. Se on kyllä ihan kestävä, paitsi Ronja etuhampailla sen heti ens alkuunsa muokkas itselleen mieluisaks ;) Mutta enempää ei onneks ole leluaan repiny. mut tartteehan Elppaoman :)

   Poista
 2. Olettehan testanneet, ettei ole sikaripunkki?

  Roope-holskun emälle tuli myös samankaltaista "ihottumaa", kun oli saanut pennut. Koskaan ei tainnut saanut mitään varmaa diagnoosia, mutta epäilivät oireiden johtuneen hormoneista ja/tai lääkityksestä, jonka emä sai keisarinleikkauksen yhteydessä. Sikaripunkki siis tutkittiin, koska oireet viittasivat niin vahvasti siihen, mutta ei onneksi kuitenkaan ollut.

  Ronjalle paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ole näytettä otettu. Jos ei kotihoito auta niin tutkimuksiin.

   Poista
 3. Mäkin tuota sikaripunkkia heti mietin, kun näin nuo kuvat Ronjan selästä. Toivottavasti äiti-koira kuntoutuu pian, eikä ole mitään sen ihmeempää kyseessä.

  ps. kuvat ovat tosi ihania, nuo pennut ovat syötävän söpöjä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti syy löytyy ja Ronja saa karvansa takaisin :)

   Poista
 4. Hei

  Olipa tutun näköinen mäykyn selkä. Meillä on 2 vuotias narttu (Symbolic Painkiller "Nadja"), jolla myös länttejä selässä. Luultiin että kesän aikana hyttyset syöneet tytön, mutta ei ilmeisesti kuitenkaan. Eivät kutise eivätkä vaivaa millään lailla. Johtunevat hormooneista tai stressistä tai molemmista, mielestäni lisääntyivät näkyvästi juoksun aikana, ja nyt on jo parempi. Terkkuja melkein sukulaiselle ja pennuille!
  T:Tiina ja Nadja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terkkuja takaisin! :) Kesällä hyttyset imee Ronjan aina täyteen paukkuja. Se on kunnon itikkamagneetti!

   Poista