3. elokuuta 2012

Röntgenissä käyty...

Eli tänä aamuna 10.45 oli Otsossa aika tiineysröntgeniin. Hetki ooteltiin ja kyselin vähän harjottelijalta tulevasta. Ostin samalla käynnillä varaksi maidonvastiketta. Eipähän tarvia mahdollisen hädän hetkellä ettiskellä.

Mentiin röntgenhuoneeseen, jossa asettelin Ronjan pöydälle kylelleen ja menin ite oven taakse piiloon säteitä. Eläinlääkäri Kalle piti siis ite kii Ronjasta kuvanotto hetkellä. Ei ainakaan liika vilkas koira ;)

Masiina jäi ekan kuvan jälkeen jumiin, eikä siis saatu siitä kuvaa. Hetken aikaa ne siinä konetta ränkkäs, sai toimimaan ja Ronjasta otettiin uus kuva. Hetki oottelua ja kuva pamahti ruutuun.  Yksi kallo ja ranka, toinen kallo ja ranka, kolmas kallo ja ranka ja NELJÄS KALLO JA RANKA. Neljää babysta siis ootellaan :) JEEEE!!!

Eilen lueskelin kaikkia kauhutarinoita synnytyksistä enkä saanu nukahdettua ennenkun tunsin tarpeeks liikkeitä Ronjan masusta. Eipä niillä saa itteesä muutaku vainoharhaseks, mutta tositarinoitahan ne oli. Kaikkea voi käydä ja tapahtua vaikka kuinka koitokseen valmistautuis parhaimpansa mukaan.

Kyselin myös tutulta colliekasvattajalta mahdollista apua jos hätä tulee ja hänelle saa kuulemma tietysti soitella. Antoi myös muutamia vinkkejä tulevaan koitokseen. Eilen tuli paketti PetNetStoresta, jossa oli pissa-alustoja sekä babyille muutama lelu :) Ja tietty Ronjalle muutama herkku. Tässä nyt siis vielä hetki vattaa kasvatellaan ja liikkeitä ihmetellään :)

Maanantaina saan sähköpostiin röntgenkuvan ja laitan sen tänne näytille. Mulle poltettiin se levylle paikan päällä muttei sitä meidän kuvaa kyllä levyltä löytynyt. Toisin, kun jotain muita ranka ja aivokuvia :D

8 kommenttia:

 1. Toivotaan, että kaikki menee oikein hyvin synnytyksessä ja pian saadaan ihailla pikkuisia mäyrisvauvoja:) M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Sanotaankohan, että koirat synnyttävät???? Vai poikivatko ne. Hevosille ainakin on oma termi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että kaikki neljä on oikein elinvoimaisia :)

   Taitaapi koirat ja kissat ja hevoset synnyttää. Lehmät poikia, siat porsia ja lampaat vuonia. Tai en ainakaan oo kuullu täällä päin kenenkään puhuvan hevoset poikimisesta :)

   Poista
  2. Olen kuullut, että hevoset varsovat ja lehmät vasikoivat. Kyllä koirat varmaan synnyttävät pennut...:) No teille putkahtaa kohta pieniä kääryleitä maailmaan. Onnea synnytykseen.

   Poista
 3. Onnea synnytykseen! Toivottavasti kaikki menee hyvin :)

  VastaaPoista