23. elokuuta 2012

kuviikuviikuvii ja painot :)

Päivän punnitus :)

1. Mustapoju eli Topi  618g
2. Elviira  488g
3. Laikkupoika eli Juti  522g
4. Lyyli  586g

Mustapoju se vetäs jo 600 paremmalle puolelle :D On se kyllä aika jässikkä! Korvat alkaa pikkuhiljaa aukeamaan ja silmien sisänurkat välillä "kyynelissä". Liekkö ois silmät pikkuhiljaa aukeamassa :)

On tullu huomattua, että aika usein mustat nukkuu vierekkäin ja laikukkaat eripaikassa vierekkäin, mistä ne tietää minkä värisiä ovat? ;)ElviirAAAAAA :)6 kommenttia:

 1. Nehän alkaa kohta näyttämään ihan mäyräkoirilta! Nuo pikkukolvat... <3 Jääkö nuo laikukkaat pennut oikeasti noin selvästi laikukkaiksi, vai onko odotettavissa, että laikkujen "pohjaväri" tuosta tummenee?

  Tuleeko nämä pennut muuten rekisteriin ja onko sulla omaa kennelnimeä? :)

  VastaaPoista
 2. No mitä oon joitakin kuvia mm. Boidiksen sivuilta kattonu. Niin pentu joka on ollu vastaavan värinen kun nämä mun niin on jääny yhtä laaja harmaiks. Jää varmaan nähtäväks kuinka paljon musta otta valtaa. Onhan nuissa jonkun verran vielä pikku täpliä :)

  Ei oo kennelnimeä, mutta rekisteröin ja sirutan lapsoset. En taho tehä paperitonta pentuetta. Varsinkin kun seassa on loistoyksilöitä ;) yhden pentueen (vai vieläkö saa kaks) kun saa rekisteröityä FIN rekisteriin ilman kennelnimeä :)

  VastaaPoista
 3. Minkä värinen muuten pentujen isä on? Kun noin hauskasti periytti tuota merleä? Laikukkaat ovat kyllä mainioita. Sitten kun itsellä on karkkari, niin se on pakko:) :) olla se tumma riista. Olen nähnyt kuvan mustastakin karkkarista ja se sitten taas oli minusta "oudon" näköinen. Vaikka onhan tummassa riistassakin se leveä selkäjuova enempi mustaa. On jänniä nämä värit ja niihin eri mieltymykset ja värien aiheuttamat mielleyhtymät:) Onneksi pennuilla muuten ei vielä ole hampaita. Olisi äitikoiran nisät koetuksella...

  Olen jo kerran tainnut sanoakin, että ihanaa, kun jaksat laitella näitä pentukuvia. Niiden kasvua ja kehitystä on niin hauska seurata täältä töllöstäkin. Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentujen isä on semmonen mustalaikullinen, jossa on aika paljonkin mustaa, mutta laikkuja kuitenkin näkyvissä :)

   Musta karkkari on tosi hieno, se vaan on "julmemman" näköinen mitä riista. Ennenhän olin vannoutunu karkkari-ihminen, mutta kappaskappas talossa onkin lyhkäsiä :)

   Kohta saa varmasti Ropon titskit kyyti, kun alkaa hampaat puhkeilemaan. Oivoi, voin vaan kuvitella!

   Ne on niin pienen ajan pentuja, että ikuistettava suurella määrällä kuvia. Kiva, kun tykkäät! :)

   Poista
 4. Aijotko myydä uroksia? Olen kauan jo etsinyt ja harkinnut laikukkaan koiran ostoa oman mäyriksen kaveriksi. Jos on vapaana nii mielelläni tulisin katsomaan laikukasta pentua:)

  VastaaPoista
 5. En ookkaa käyny lueskelemassa pitkään aikaan kuulumisia täällä blogin puolella, livenä vaan aina kuunnellu, niin nyt vasta huomasin tuon nukkumishomman. :D Nimittäin meilläkin sillon ruskeat vaavit nukkui keskenään ja mustat keskenään, se oli hassua miten ne aina meni niin.. :D

  VastaaPoista