1. elokuuta 2012

Röntgen varattu...

EDIT: Tähän alkuun. Lähtöpainohan Ronjalla oli 6.6.kg. Tänään punnittuna vaaka näytti 8.4kg. Melkein ollaan jo normaalikokoisen mäyräkoiran painossa :D


Perjantaina klo. 10.45 on Vaajakoskella Eläinklinikka Otsossa tiineysröntgen. Jännää, onko siellä ne kolme vai enempi :) Hinta-arvio n. 88€, jos koira on helppo kuvattava. Lisähintaa tulee jos joutuu kuvia ottamaan enempikin. Mutta Ropo on kyllä niin lunki ja tottunu selällään kellimiseen, jotta mamma ja muut voi ihastella ja tunnustella masua :D

Kun oikein kunnolla jää pallovattaa tuijottamaan, niin siellä käy niin hirveä molske jotta! Ronja vaan tyytyväisenä kellii, eikä oo näyttäny minkäänlaisia ihmetyksen merkkejä siihen, että lapsukaiset yrittää porata itelleen reikää kyljestä ulos :)

Aika alkaa käydä vähiin. Ronjan ollessa ensisynnyttäjä voi se porsia jo aiemmin mitä 64 pv tulee täyteen.
Periaatteessa lapsukaiset voi siis syntyä... JO ENS VIIKOLLA!!!!!!!! Jaiks!!

Keskiviikkona 58 pv täynnä.
Torstaina 59 pv täynnä
Perjantaina 60 pv täynnä.

Kätilöitten kynnet, vasemmalla minun ja oikialla ystäväni Milkan :)

Pallukka :)

Oon asennoitunu siihi, että synnytys voi pamahtaa perjantaille, kun 60pv on täynnä. Lämpöjen mittailu on alotettu nyt kerta päivään ja viikonlopun jälkeen alotan aamuin illoin mittailemaan. Eilen oli 37.5 astetta ja tänään 37.8 astetta.

6 kommenttia:

 1. Komia on tuo masu! Kaikkea hyvää toivottelen Ronjalle.

  VastaaPoista
 2. Miten ihmeessä aika on mennyt nuin nopeasti??? Siis vastahan pistit postausta, että on tärpännyt...haloo, onks kesä tosiaan mennyt näin pikasesti ohi??

  Jännää kyllä teillä! Pidellään peukkuja, että loppuodotus menee hienosti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Niin vain on kulunu ootteluaikaa jo 51 päivää! Kohta huomaa notta syksy saapuu ja lapset lähtee uusiin koteihin. Onneks niistä saa nauttia 7-8 viikkoa :) Tää loppuaika varmaan tuntuu matelevan, kun kovasti niin ootattaa :)

   Kiitos!

   Poista
 3. Jestas kuinka aika rientää. Olen hengessä mukana ja toivon terveistä pikkuisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rientää tosiaan on :) Ihanaa, oottelu saa päätöksen :) Mut mun tulee varmaan ikävä Ropon liikkuvaa vauvamasua :(

   Kiitos!

   Poista