12. elokuuta 2012

Ei vielä...

Eilen Ronja alko vuotamaan vihreetä limaa oikeastaan pitkin päivää. Soitettiin päivystävälle ELL, joka ei ollu huolissaan lämpöjen ollessa alhaalla jo pitkän tovin. 
10.8 ekaa kertaa alle 37'c, jo kello 17.11. 
Seuraavana päivänä ne pysytteli koko aika hieman alle 37'c. 
Alin lämpö mitattiin kello 22.48, joka oli 36.4'c.

Puolilta öin tuttavani Päivi tuli tarkistamaan tilannetta. Mäyräkoirakasvattaja, joka ei vihreästä limasta ollu huolissaan. Tunnusteli vatsaa ettei kanavassa oo jo joku. Eikä ollu. Soitin myös Otsoon lämmöistä ja limasta. Ensisynnyttäjällä voi olla tällaista, mutta voi mennä tarkistamaan tilannetta, jos huolestuttaa. Päätän seurailla yön. Ronja kuitenkin hyvävointinen ja lapset liikkuu. Lämpöihin ei kuulemma ole niinkään luottamista, varsinkaan ensisynnyttäjällä.

Pitkin yötä oli herätyksiä ja Ronja rauhallinen. Heräsin kello 7.00 mittaamaan lämpöä. Mittari näytti 36.6'c. Ronja meni matolle läähättämään ja tärisemään. Siirtyi punkkaan, jossa nyt tärisee. Kuitenkin rauhassa makaa ja kevyesti kuorsaa. Soitin sitten taas päivystävälle ELL, joka eilisilta klo 22.00 eteenpäin on Elina Lee, Jyväskylän Otsosta. Sanoi, että tarkkailkaa ja tulkaa, jos tuntuu siltä. 

Tilanne on siis se, että oottelen tunti-pari. Jos Ronjan olo ei "tukaloidu", niin lähdetään tarkastamaan tilanne eläinlääkäriin. Lapset onneks liikkuu, mutta taitaa olla niin isoja, että sen puolesta saattaa olla ongelmia luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti