13. elokuuta 2012

kuvia tältä päivältä :)


Eka poju


Mun typy <3Pikku Jäbä vetää tunteella maitoo :)


8 kommenttia:

 1. Se on hyvä, että tuli vain neljä pentua. Ei ole kamalaa kilpailua nisistä. Varmaan jaksaa Ronjakin paremmin, ettei näänny ihan kokonansa. Ossin sisaruksia oli aikoinaan kuusi. En tiedä minkä kokoisia pentueita mäykyt keskimäärin saavat. Se saattaa jopa olla, että pentueen koko kasvaa toisella tai kolmannella kerralla. Kyllä ovat liikkiksiä nuo pienet. Ihanaa, että jätät itsellesi yhden pennun:) Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan keskimääränen pentuekoko on joku 5kpl. Mutta poikkeuksia tietysti on. Tutun koira on karkkaripenteesta, jossa oli 13 pentua!

   Tää on kyllä iha sopiva määrä. Sekä mulle, että Ronjalle :) Kaks oli toiveissa ja loput plussaa :)

   Poista
 2. Aslanin pentueessa oli yhdeksän pentua, aika huimaa! Hyvin kyllä kasvoivat, yksi jouduttiin tosin eutanisoimaan kun ei kehittynyt, mutta melkoinen määrä on kyllä kahdeksankin.

  Ihana laikkutyttö tuo sun itsellesi valitsema <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Toivottavasti nuo kaks pikku sirppanaa alkaa ottaa muita kiinni. Vaikkei haittaa, että mun typy on pienempi jos siitä tulis samanmoinen mitä äiteesään :)

   Samantien ku tuo oli puoliks ulkona ni "ää, laikukas" joo tää on narttu "munmunmun" :D

   Poista
 3. Ne on niin lutusia tuolla nisillään. Ja Ronja vaikuttaa niin huolehtivalta mammalta, ihana!
  Ellin pentueessa oli aikoinaan 7 pentua, joista yksi kuoli, kun juuttui synnytyskanavaan. Eli kuusi elossa olevaa sisarusta niitä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ronja on kyllä ihan mahtava ja huolehtiva äiti!

   Noi oli aika jötköjä tuon kokosesta koirasta, mutta tosi hienosti ja reippaasti kehujen ja kannustusten kera ponnisti :)

   Poista
 4. Mun lemppari on toi viimeisessä kuvassa keskellä oleva pikkuinen. Jotenkin kun silmät siihen osui niin huokasin...

  VastaaPoista
 5. Se on ekaks syntyny minipoika :) Näyttää merkeiltään vielä hieman nokiselta, mutta saas nähä tuleeko kunnon tan-merkit kun kasvaa. Se on kovasti kiriny painoa ja painii jo samassa sarjassa suurempien pentujen kanssa :)

  VastaaPoista