1. lokakuuta 2014

Peltorallia!

Eilen toko meni ihan ok. Ei suurempia uutisia kerrottavana, kun ei tapahtunu juurikaan mullistuksia. Maahan ei meinannu tyyppi mennä ei sitten millään. Noh, kovaa treeniä kotona :)

Tänään käytiin tyttöjen kans juoksentelamassa ja haistelemassa hiirulaisten jälkiä naapurin pelloilla. Onneks peltoja ei ole kynnetty (ainakaan vielä), niin siellä oli hyvä tyttöjen juosta irti :) Epsi juoksenteli ihan innoissaan ympäri peltoja. Pisti nenän heinien sekaan ja hyppäs taas matkaan. Ronjakin yritti parhaansa mukaan juosta, sai se kerran jopa hepulikohtauksen. Elviiralle kävi myös hieman köpelösti ja se mulahti osittain ojaan. Tuli vähän huonosti arvioitua ponnistuspaikka ;)

Epsi 
Ropo ja valeraskaat tissit 
Ropo 

Epsi 
Ropo 
Ropo 
Epsi 
Ropo 
Epsi 
Epsi 
Epsi

Myöhemmin illalla käytiin tyttöjen kans vielä koira ja lapsivahdissa siskon luona. Epsi ärähti pariin otteeseen pienelle Hilmaselle, kukapa nyt tykkäis naskalihampaista vatsanahkassa saati hännässä ;) Ronja puolestaan yllätti...positiivisesti! Se otti Hilman vastaan ääneti ja vähän jopa nujus pennun kanssa! Ropo heitti kylelleen ja anto lapsukaisen nujuta kanssaan. Voi Ronja <3

Ropo ja Hilma

Epsi ei kauhiasti Hilmaa arvosta :D

Hilmis<3

Tavat tutuksi, Ronja potkii ;)




6 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar1. lokakuuta 2014 klo 22.19

  Täällää on aina aivan mahtavia kuvia. Musta koira on hankala kuvattava. Mikä kamera ja mitkä asetukset?

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Musta tuntuu et mun yhteistyö kameran kanssa ei nykyään oikein meinaa onnistua kuten ennen! Mut mulla on Canon eos 600D. Ja vähän kaikennäkösiä asetuksia :D otin välillä automaatilla, liikkuvalla ja muotokuvalla. Välillä taas P säädöllä muokaten ISO ja f arvoja. Onneks aurinkoinen sää auttaa tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Párekin Palvelijatar2. lokakuuta 2014 klo 14.50

   Aika moni käyttää tuota Canon eos 600D kameraa ja kaikilta tulee mahtavia kuvia, kuten sinultakin. Saan pitää jäitä hatussa, etten ravaa ostamaan sellaista : ) Minulla on edelleen ihmeteltävänä pari digijärkkäriä, Samsung ja Sony. Pitäisi malttaa opetella käyttämään niitä näillä Nalle Puhin aivoilla, huoh.

   Poista
 3. Kiitos kehuista :) mulla oli ennen 450D mutta tuntui että päivitystä kaipasin kamerarintamalle. Järjestelmäkamera on kyllä aivan huippu juttu! Pokkari jääny pölyttymään kaappiin kyllä ihan vallan :) järkkäri ollu käytössä joku 5-6 vuotta ja pois en vaihda :)

  VastaaPoista
 4. Oi mitä ihania kuvia äidistä ja tyttärestä, sekä pienoisesta Hilmasta. Epsistä on sen aikuistuttua tullut niin tumma, että joissain kuvissa en ehkä erottaisi sitä Ronja-emostaan. Mitäs karvanlaatua tuo pikkuinen edustaa. En osaa nuin pienestä sanoa:) Terveiset Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 5. Epsillä on korvissa läiskiä ja naamassa vähän hopeita hajakarvoja. Muutoin on laikut valahtanu alapuolelle. Elviiran ollessa selällään niin laikut näkisi hyvin :D Pieni Hilma on pitkäkarvainen. Sellainen tästä meidän perhepiiristä puuttuikin ;)

  VastaaPoista