17. lokakuuta 2014

Flunssaa ja valeraskauksia...

Tiistaisen tokon jälkeen, keskiviikko aamuna heräsin flunssaisena. Vielä jyllää tauti päällä. 

Ronjalle puolestaan hain eilen galastop-kuurin. Kuukauden päivät Ropo on naitoa herutellu ja neinaa kohta kompastua riippuviin rintoihinsa!

Eikä tässä tietty kaikki. Elviira on myötätunnosta alkanu heruttamaan myös maitoa! 

Ja peltorallit on mennyttä. Alkuviikosta viljelijä oli käyny ne kyntämässä ympäri :(

Tiistain tokosta sen verran, että Elviira oli taas ihan huippu <3

Alussa otan aina pyyhkeen, jonka päällä aloitetaan maahanmenot ja perusasennot. No, Epsipä teki pyyhkeeseen pesän ja kävi käärölle sen päälle :D Treenikaverit meille vähän naureskeli ja kouluttaja nosti peukun pystyyn ja "kehui" hyvää treenivirettä :D

Elviira kuitenkin oli ihan mahtavassa vireessä, kun treenit alkoi. Meidän piti laittaa koirat istumaan ja kävellä poies päin ja laittaa aina merkki kuinka pitkälle päästiin. Me päästiin meidän alokasryhmästä pisimmälle :) Meidän ryhmässä oli korvaavalla kerralla edistyneempien ryhmästä dobberi, joka pääsi meitä pidemmälle. Sitä ei kuitenkaan laskettu mukaan, koska oli tosiaan meitä edistyneempi. Me saatiin erityisaplodit suorituksesta <3 Maahanmenot oli ihan superit! Myös maahan menoissa tehtiin tämä poispäin kävely ja siinä pääsin vielä pidemmälle mitä istuen. Wauuu!

Meidän eräs ryhmäläinen lopussa kehui Elviiraa ja ihmetteli miten hienosti mäyräkoira tottelee tokossa. 

ihan huippua <3


2 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar18. lokakuuta 2014 klo 5.35

  Onnea fiksulle Elviiralle hyvästä suorituksesta! Emännän flunssalle toivotaan pikakyyti Siperiaan, hus pois vaan. Valeraskaudetkin voisi hilpasta Timbuktuun, että tytöt pääsisivät rauhaan moisesta hormoonimyrskystä. Me ei ymmärretä sellaisista jutuista mitään, mutta voidaan kuvitella homman olevan aika rasittava. Kaikkea luonto tytöillä teettääkin.
  Hienoa viikonloppua teidän koko porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Emännän tauti onneks selätetty, vaikkakin sitkeässä oli! Nyt jäljellä satunnainen yskä. Ronjan lääkekuuri puri valeraskauteen ja nyt vuorossaan Elviira kuurilla. Toivottavasti olo paranee pian. Elviira parka on nimittäin ihan romuna.

   Poista