26. lokakuuta 2014

Galastopkuuri vol. 2

Hohhoijjaa... Elviira on tällä erää Galastopkuurilla. Onneks sain Ronjan tutkineelta lääkäriltä lähiapteekkiin puhelinreseptin. Elviira on nyt 3/6 päivässä menossa ja lääke on hieman rauhottanu jo tilannetta. Onneks! Elviira alko olla todella rasittava. Se piippasi vaan perässä eikä rauhottunut muuten kuin mun viereen sängyssä. Heti jos nousin, nousi Elviirakin. Millon se mökötti vessassa ja millon peilikaapissa. Välittömästi se oli kuitenkin peiton alla vieressä mikäli menin pötkölleen. Jos peitto hävis päältä alko piippailu, jos käänsin sille selän... alko piippailu. Jos sille ärähti, niin se kipus mun tyynylle pään päälle. Huoh. Toivottavasti näistä valeraskauksista ei tule meille riesaa!

Ronjan iltahymy ;F

Päänlämmittäjä. Reppana.

2 kommenttia:

  1. Párekin Palvelijatar27. lokakuuta 2014 klo 15.08

    Voi miten koville se ottaa koiramammoilla tuo valeraskaus! Minulla ei ole koskaan ollut narttuja, ei koirissa eikä kissoissa, lapsuuteni marsukin oli poika. On se hyvä, että valeraskausoireisiin on olemassa lääkitys. Rankkaa se silti on koiraparalle.
    Rapsutuksia ja haleja Elviiralle ja pitkää pinnaa palveluskunnalle.

    VastaaPoista
  2. Joo, on nää kurjia ja kaikennäkösiä vaivoja sitä pitääkin tyttökoirien riesana olla :( Elviira onneks vastannut tosi hyvin lääkkeeseen ja olo on jo todella paljon parempi! Ronjalla keväällä edessä leikkaus, jääpähän sit menneisyyteen kaikki tyttöjen vaivat ja voi loppuelämän elää sit stressittömänä moisista vaivoista :) alkaa emännänkin hermot olemaan taas kunnossa, kun raastava piippailu on ohitse. Huh!

    VastaaPoista