8. lokakuuta 2014

Peltoa ja tokoa...

Käytiin eilen taas rallittelemassa pellolla. Mun serkku oli meidän mukana sekä mun tytöt tietty. Elviira ties jo suunnan ja eeltä juos pellolle, se on siellä ihan intopinkeenä! :) Ihanaa kattoa miten se touhottaa ympäriinsä. Luoksetuloja harjotellaan aina samalla. Kyllä se luokse siellä tulee, mutta hajut hidastaa vaan matkaa :D

Ronjakin oli yllättävän pirtsakan oloinen. Hypittiin ojien yli ja hipsittiin ympäri peltoja. Elviira löys maasta sen metsästämänsä päästäisenkin. Nappas suuhunsa, mutta irrotti käskystä ja jatko matkaa ihan tyytyväisenä :) Ronja puolestaan löys jotain ihanaa kakkaa, jossa se pyöri kylkensä likaiseks. Joutui reissun jälkeen pesulle ;)

Eilen tokossa Elviira oli ihan huippu! Laitoin sille villapaidan päälle, ettei iske vilu. Vaikka paita on puettaessa aina n-i-i-n nolo, niin taisipa se olla syy hyvään vireeseen! Perusasentoon menot meni tähän mennessä parhaimmalla vireellä! Reippaasti myös meni perusasennosta maahan, joka ei aiemmin ole juurikaan onnistunut mikäli ite olen seissyt. Nyt muutaman kerran näytin sille kyykyssä namilla maahan ja siitä se sit lähti luonnistumaan.

Seuruussa 90 asteen kulmat oli ekaa kertaa harjotuslistalla. Epsi seuras niin kauhiaa kyytiä, ettei meinannu ite pysyä perässä. Ihan huippu! Mehän siis treenataan suurinosa tuosta treeniajasta irti! Elviiralla on sen verran motivaatio korkealla, että sitä pystyy siellä koirien seassa irti treenaamaan! Mikä on tietysti ihan huippujuttu, koska noin matalalla koiralla se hihna häiritsee aika paljon liikeiden suorituksessa. Ihan super hyvä mieli oli eilisen tokon jäljiltä! Super Elviira <3

Tässä taitaakin tulla pakosti parin päivän makoilua, meikäläinen meinaa tulla kovaa kyytiä kipeäksi. Ei tee mieli mennä palelluttamaan itseään tuonne kylmään tihkusateeseen :( Mälsää.

Sitten peltokuvien pariin!

Ojan ylitys :)

E

Elviira ja Ronja

E

E

Ronja. Vanha, Viisas ja Valeraskas...

Epsi liitää :)

Ronja itkusimmu.

Ropo

Ropo

Epsi

Epsi

2 kommenttia:

  1. Se on kuulkaa siinä ja siinä etten pakkaa hammasharjaani ja Nalle Puhia ja muuta teille! Ihan mahtavan hauskaa teillä näyttää olevan joka päivä. Mutta kai tässä täytyy pysytellä tuota Palvelijarta vahtimassa, eihän se ilman minua tule toimeen kuitenkaan.

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tänne joukkoon vielä yks Mäykky mahtuis ;) tänään aurinko paistaa joten taitaa olla taas peltoralliaika! Pääsee vähän tukkonen omistaja helpommalla, kun koirat vetelee ihan omia aikoja ympäri peltoja :) tänä syksynä käyny sen verran hyvä tuuri ettei noita peltoja olla vielä kynnetty! Ne kun on aivan mun vanhempien tontin rajan toisella puolella niin matka on lyhyt ja samalla moikataan topia ja kisuja sekä mä hoidan hepat :) pellot on vuokralla eräällä lehmätilallisella ja yleensä ne on syksyllä aina kynnetty. Eipä teilläkään näytä tylsiä lenkkejä olevan, kun vastaan tulee niin paljon koirakamuja!

    VastaaPoista