5. lokakuuta 2014

Mäykkyjä, mäykkyjä!

Minni-siskon kanssa oltiin viime yö mökillä. Elviira omalla tavallaan läheni Hilman kanssa ja Ronjakin vähän aikaa pikku neidin kanssa leikki (eli potki!). Ronjallahan on tosiaan tapana potkia takajaloilla ja tästä sai Hilma osansa :D Pikku kakara sai semmosen iskun, että lens kumoon!

Äitin ja Iskän Topi oli aivan kummissaan pienestä karvapallosta. Se tökki sitä vaan nenällään ja juos karkuun. Topin sydän taitaa olla hitaasti sulatettavissa :D Elviira anto muutaman kerran Hilmalle vähän ärinällä kyytiä, mutta eipä tunnu pennun itsetuntoa paljoa kolhia. Pienen istumishetken jälkeen sama meno jatkuu. Elviiralle piti kerran vähän konahtaa takas, ettei jätä päälle jurmutusasennetta.

Tänään käytiin  mätsäreissä. Oli niiiiiiiin kylmä! Treffattiin siellä kk kääpiö Hertta 5kk sekä meille jo tuttu Nasu :) Elviira oli tosi kylmissään kehässä ja tärisi aikalailla. Sinisen nauhan sai ja sinisten jatkokehässä oli SIN1!! :) Bis-kehässä Elviira oli 5/8, mahtava suoritus vaikka esiintyminen ei ollu tietystikkään kaikkeista parhainta palelun takia. Välillä Epsi toki sai olla villapaita päällä :) Saatiin kampa (eh, ei meille siis käyttöä :D), paketti ami-purutikkuja ja 3 näytepussia nappuloita.

Kuluneella viikolla käytiin kavereiden kanssa myös pyöräilemässä. Mulla oli vaan Elviira, koska Ronja oli Epsin kanssa käyny jo pellolla ruovittelemassa. Elviira oli siis ekaa kertaa polkypyörän kanssa liikenteessä ja meni ihan superisti! Tässä mun rivarin lähellä menee se tie junanradan vieressä, jossa käytiin. Se on hyvä paikka kyllä, koska siinä ei autoja kulje juurikaan. Tien päässä on 2 omakotitaloa, eikä sinne liikennettä siis ole :) Elviira juos niin reippaasti eikä tuntunu missään! :) JES!

Pellon reunasta löyty kuvaukseen sopiva puu. Tytöt <3


En mä mitään oo tehny?

Epsi ja Hilma :)


Ai niin! Tänään siellä mätsäreissä odoteltiin alkua. Elviira oli mun vieressä/edessä ja joku tyttö meinasi kompastua (!!!) siihen. Tytöllä oli joku valkonen moppi sylissä, joten ei vissiin nähny jalkoihinsa. Elviira ei siis ollut mitenkään tytön tiellä! Noh, tytön seurassa ollut nainen oli todennut vaan "no, onneks se oli VAAN mäyräkoira!". SIIS MITÄ! Itse en tapausta kuullut, vaan Nasun omistajan kohdalla nainen näin sanoin. Nasun omistaja oli kattonu niitä ilmeellä "miten kehtaatte", ja sen jälkeen nainen oli miettinyt "sattukohan siihen"... Niin, eivät viittiny kuitenkaan kysyä vaan aliarvio koirani olevan VAAN mäyräkoira... Noh, Epsi näytti närhen munat... Eipä näkyny valkosta moppia BIS-kehässä. HAH!

2 kommenttia:

  1. Párekin Palvelijatar6. lokakuuta 2014 klo 12.39

    Kiitos taas kivasta postauksesta ja upeista kuvista! Terveiset teille kaikille.

    VastaaPoista