1. tammikuuta 2014

Hyvää tätä vuotta!

Uusi vuosi vaihtu. Kylläpä aika hujahti taas nopsaa!

Koirat kuuli alkuillasta pauketta ja oli kytkettyinä varuilta kuitenkin aina pihalla ollessaan. Ääniä kuulu kaukaa ja vähän lähempää, eikä tytöt tuumannu mitään. Illasta menin siskon tykö, jonne tytöt jäi radion ääntä kuuntelemaan, meidän mentyä raketteja kattomaan. Tuhoja ei ollu Elviiran toimesta ja pikaisella tsekkauksella lämmin kohta löytyi makuuhuoneen sängystä :)

Kotiuduttiin klo. 2.15. Annoin typsyille ruokaa ja mentiin hetkeks pötköttelemään. n. puol kolmen maissa alko kauhia pauke! Jossain tuolla mun takapihan lähellä jotkut päätti ammuskella raketteja vielä 4 asti!!!! Koko yksiö paukku, kun raketit losahteli jossain rivarien keskellä. Eipä uskaltanu tyttöjä päästää iltapissille. Näinollen Ronja herätti 8.30 et nyt pissalle :) Unet jatkukin ja herätin tytöt 14.00 ;)

Elviiralla alko eilen aamulla juoksut (Lyylillä toissa iltana :D)

Mutta katsaus viime vuoteen.

Vuoteen mahtu rutkasti kivoja asioita. Elviiran näyttelyreissut (ja mätsärit) nyt päällimmisenä mieleen tulee ja ne jatkukoot tänä vuonna. Startti ois jo helmikuussa :) Paljon mukavaa ja yhteistä mäykkyaikaa mökkeillen ja metsissä samoillen sekä jäällä sinkoillen. Mikä ois mukampaa nähä, kun iloset mäyräkoirat (ja lunta!!!)!

Ylpeydenaihe on myös Ronjan Mejä-koe Avo2-tuloksella. Ensinnäkin itsestään voin olla ylpeä, kun sain aikaiseks ilmottautua! Ronjan sairasteluiden takia muut kokeet jäi käymättä, mutta uus vuos tuokoon toivottavasti kokeen tai pari lisää :)

Tulevasta vuodesta toivoisin, ettei eläinlääkärissä tartteis vakavempien asioiden tiimoilta käydä. Ronjan kanssa, kun tuli imusolmukkeiden ja nielutulehduksen takia rampattua. Elviira puolestaan sai helistimen syötyään parafiiniöljykuurin.

Listataanpa vähän tavotteita :)
- Ronja Mejäkokeeseen (1-2)
- Elviira näyttelyihin (4?)
- Elviiran kanssa johonkin tokokurssille
- Ronja kuntokuurille. Solakammaks ja tissit pois roikkumasta!
- Kameraa, jos pitäis vähän useammin mukana ikuistamassa hetkiä.
- Blogiakin vois päivitellä ahkerammin ja blogikavereille kommentoida enempi :)

Alla muutama kuva pikku Topista ja tomaatista :)

Epsi ryösti tompskun :) 

 
Keijo, Ronja, Topi, Elviira. Oikein jonossa mun mukaan lähdössä ;)

Rentoa ja rauhallista Uutta Vuotta kaikille ihanuuksille :*4 kommenttia: