26. joulukuuta 2013

Joulu oli ja meni...

musta joulu :( Sinne se meni yhtä nopeasti, kun tuli. Paketteja tuli oikein mukavasti. Koiratkin sai herkkuja mielinmäärin. Ronja "sai" myös etukäteispaketin, koska paketoimattomien lahjojen seasta löysi Siirille tarkotetun vinkulelun. Eihän sitä voinu pois ottaa, joten Siirille oli ostettava uus. Jonka Ronja tosin löys jouluaattoaamuna paketoimattomana :D Muttei sentään sitä saanu enää omaks.


Kuusi sai olla paikallaan. Kissoja ei liioin kiinnostanu eikä koiria. Vuoden ikänen ihmislapsonenkaan ei kuusen kimpussa ollu. Lahjat puolestaan sai kyytiä... Ronjan ansioista..

Se on niin hullu lahjojen avaaja, että vähän jokaisen lahjapakettia se ehti repiä auki :D Koirien paketteja lattialle heittäessä, se oli kärppänä paikalla repimässä. Elviira ja Topihan nyt ei omiaan osannu availla, joten Ronja sai kunnian niihin. Siirin pakettien kimpusta se piti häätää poies, koska Siiri osas avata itsekki :)

Kertaalleen Ronja suuttu, kun jouduin kieltämään vähän väliä. Se veti herneen nenään ja juos Siirin mahan alta vieden Siirin melkein mukanaan :D Luita, cesaria ja hammastikkusia on nyt aika rutkasti :)

Alla tietysti pakolliset joulutonttukuvat. Ronja se vaan osaa hommansa ihan erilailla, kun muut ;)

Ja tietysti piti kaikilla koittaa tehdä piparihaastetta... Muiden kanssa ei toivoakaan... Paitsi Ronja <3

Piina taustapiruna :)


ilonen Epsi... 

Siiri-pienoinen :) 
Topias :D

Yritä näitä kuvata :DHyvää Joulua hieman myöhässä <3


8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! <3 Kyllä on niin mäyrämäiset ja luimut ilmeet; kulmien alta mulkoillaan ja näytetään uhrilta kun joutuu sen pari sekuntia poseeraamaan! :D Mutta hyvät tuli kuvista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki näyttää kuvissa kyllä niin itseltään :) Ronja hyppäs pöydälle toisenki kerran kaula pitkällään kuvattaks :) se osaa kyllä sen homman :) lapsraukat ei niinkään arvosta tätä perinnettä, mutta kohtaloon joutuvat tyytymään, pakkohan se joulukuvat on aina ottaa! Kiitos kehuista :)

   Poista
 2. Hih, teillä onkin ollut sitten melko vauhdikas joulu. Ronja kuulostaa ihan samata kuin Ellikin, jokaisen paketit sen täytyi käydä tutkimassa ja osallistumassa aukaisuun.

  Siis niin ihanat joulukuvat! <3 Siiri näytää siltä että ihan lysähtää painavan tonttulain alle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ronja oli joo vauhdissa :) avas ihmistenkin lahjoja nopeasti aina, kun silmä vältti :)

   Siiri oli hassu lakki päässä. Se tiputti sen muutamaan otteeseen päästään pois. Piti nopea kuvaaja olla muiden paitsi Ronjan kohdalla :D

   Poista
 3. Onko tuo sitten Ronja, joka kuikuilee ihanasti tuolta Siirin suuren hatun takaa ;))
  Ihanat kuvat ja toivottavasti teillä alkaa uusi vuosi yhtä mukavasti kuin joulu meni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteiskuvissa Ronjalla on aina lakki päässä :) muut ei ois noin ylpeänä :) Elviira kurkkii Ronjan takana oikealla ja Siiri on vasemmassa reunassa :)

   Toivottavasti ens vuos menis yhtä mainiosti tosiaan. Ja lenkkikelit ois paremmat, jotta Ronja sais riipparinnat pois ja kykenis liikkumaan!!! :)

   Poista