27. tammikuuta 2014

Jäärallia...

Alkuunsa linkkaan tähän KARKURIT sivuston linkin. Ihan kamala tapaus, mutta tästä meidän läheltä (10km) tähän tietoon VARASTETTIIN kaksi mäyräkoiraa. Aamulla klo 9. kotipihasta 25.1. Toinen näistä mäyräkoirista löytyi LAHDESTA! Ja toinen, ruskea yksilö on vielä kateissa :( Aivan puistattava ajatus, mutta peukut pystyyn ruskean mäykyn löytymiselle!!!


Iloisimpiin juttuihin.
Sunnuntaina käytiin mökillä pitämässä "ulkoilupäivää". Koirat sai juosta jäällä samalla, kun ite juos ja luisteli jalat kipeiks :) Ronja jäi päivällä "isomummolle" hoitoon, koska seurueeseen kuului maltankoira Iita ja tipsu Siru. Ois voinu tulla muuten liikaa märinää. Topi, Siiri ja Elviira sinkoili jäällä hirmuisesti (Iita ja Siru jäi sisälle elbaamaan :D). Aika heti mökin rantaan mentäessä meiän kaislikosta meni koiravaljakko. Oli aika virtaisia tapauksia treenaamassa kisoihin.

Lyhyt putki kamerassa, mutta ne meni ihan meiän mökkikaislikon reunasta :)

Topi oottelee jäälle menoa :)

Ainut onnistunu temuamiskuiva, kamerassa asetukset oli päin pyllyä :(

Rakas <3

Epsi ja onnellinen omistaja :)

Elviira oli ihanan kuuliainen (paitsi takas rantaan mentäessä :D). Mulla oli nameja mukana ja palkkasin aina luokse tultaessa. Jäällä on niin hyvä antaa sen juosta viipottaa ja tehä samalla luoksetuloharjotuksia. Toivottavasti jäät ois nyt pitäviä vielä hyvän tovin, kun sinne vihdoin uskaltaa mennä! :) Kuvat jäi huonoiks ja vähäisiks, kun asetukset oli tosiaan ihan miten sattuu :( Yritin niitä säädellä, mutten saanu sopiviks... Aurinko ois auttanu asiaa paljon!

Ronjan vointi on parempi. Kotona se on iisisti, mitä nyt normaaliin tapaan imeskelee tyynyään. Muttei eti mitään ja lelut saakin pysyä ylhäällä vielä hyvän tovin. Josko tässä ei lääkettä tarvittais. Tissit sillä on vähän hellittäny maidontuotantoa, huh...onneks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti