2. tammikuuta 2014

Treffit Aatun kanssa :)

Tänään oli sovittuna koiratreffit Aatun kanssa :) Eilen aikaa sopiessa tajusin et hitto! Taas jää Epsi matkasta juoksujen takia :( Hormonihyrrä Aatu tosin on menossa pikapuoliin leikattavaks, joten enää ei pitäis Epsin juoksuista olla treffit kii. Näinollen treffeille pääs Topi ja Ronja. Epsi jäi "mummolaan". Topin haettuani Äite lähti pikkulenkille Epsin kanssa. Kätevästi hiekkatiellä annoin niille tilaa kulkea reunassa ja just Epsin kohalla ajoin pieneen routamonttuun, josta kaikki vedet sinkos suoraan Elviiran päälle :( Se näky, kun Elviira läts-äänen kuullessaan madaltuu ja sit läsähtää kurat selkään. Raukkaparka :D

Pieni mies Topi


Kuvaukselliset veljekset :D

Aatunen

Topi haistelee Aatua ja Ronja retkottaa lattialla :D

*vinkvink*

Rankkaa...

Aatun asuintoveri sekarotunen Nemi oli myös mukana. Nemi ei liioin välittäny Topista ja poikapoloiselle vähä märis. Pienen ujostelun jälkeen Aatu ja Topi ryhty leikkimään. Eka kaikki koiruudet sinkoili pihalla, jonka jälkeen tultiin sisälle. Pojat juoksenteli ja nujus. Aatu alko käymään vähän ylikierroksilla ja joutu välillä aina jäähylle. Topi oli alistuvaa sorttia, eihän se raukkaparka osaa kenellekkään vastaan sanoa :) 

Ronja yllätti jossain vaiheessa menemällä jäähyllä olevan Aatun luokse. Eka se tuttavallisesti takajaloilla potki Aatua naamaan :D Jonka jälkeen heitti sen eteen selälleen ja etutassuilla tassutteli Aatua naamaan. 

Aatu tosiaan on tyttösistä ihan sekaisin. Taitaa olla todella hormonaalista sorttia, poju laihtunu aika kovasti pienessä ajassa. Leikkaus tulee tarpeeseen, kun ei se toinen boltsikaan sieltä suosiolla ilmaantunu :)

2 kommenttia: