6. tammikuuta 2014

Ronja Ryövärin... eiku Riipparinta...

Jaahans, syyhän tolle Ronjan yllättävälle tissien riiputtamiselle löyty. Ei taia paljoo lenkit ja pumpit auttaa.

Ronjallahan näyttäs olevan VALERASKAUS. Muuten oireeton, mutta tissit riippuu, nännit on kun venttiilinhatut ja tihkuaa maitoo. Ei se mitään piippaile eikä hoivaile. Eilen asiaa pohdiskelin ja suunnittelin jossain vaiheessa Ronjan leikkaamista. Ihan noin tulevaisuutta aatellen ja samalla sais hammaskivet poies. Kunnalliselle en aatellu mennä, vaan luottolekurille Otsoon. Ronjan kohalla kaikki, kun ei aina ole ihan pala kakkua, niin onpahan enempi työntekijöitä operaatiota suorittamassa. Luottavampi mieli, koirat on mulle kaikki kaikessa... Ei muutakun rahaa sääästämään sukan varteen :)

Ronjahan ei mikään nuori ole, harmaantuva 5v. Aika rientää niin nopsaa, että kohta huomaa kaiken olevan liian myöhästä ja nukutus aina riskimpää. Ronjalla selkävaivoja on jo kuitenkin ollu, jotenka maholliset juoksujenaikaset vaivat (kopkop ei vielä oo ollu) ei niitä ainakaan edesauta. Jos leikkauttaa sen fiksuun ikään, niin jatkossa ei olis sitä pelkoa, jos jotain ongelmia tulis. Olis ne sitten juoksut+selkäyhdistelmä tai jotain kohtuun liittyvää. Vaikkei Ronjalla ookkaan mitään kohtuongelmia ikinä ollukkaan, mutta jos mahdollisuus ois ennaltaehkäistä ne niin miksei? Lapsihaaveet, kun on jo Ronjan osalta toteutettu :)

Tuoretta kuvaa rintavarustuksesta ei ole, mutta havainnollistan toukokuun 2013 kuvaa. 
Titskit tuppaa riippumaan samallailla tällä hetkellä...

6 kommenttia:

 1. Onks Ronjalla tosiaankin jo harmaita haivenia?;)
  Mirkun leikkaus kesällä 2012 sujui tosi hyvin. Paraneminen oli supernopeaa ja elämä on helppoa, kun ei tarvitse miettiä, voiko mennä treeneihin tms. Toivottavasti saat kerättyä sukanvarteen kolikoita, että leikkaus tutussa ja turvallisessa paikassa on jollakin hetkellä mahdollinen!:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se vaan harmaantuu!! Sillä on nessussa ollu harmaata jo varmaan toista vuotta :D musta tuntuu et pentujen jälkeen se harmaantu lisää ;)

  Eiköhän tässä roposia saa keräiltyä kasaan jossain vaiheessa. Jos syksyllä ois leikkaus ajankohtainen. Kesällä ei voi, auringonpalvojalla menee muuten kesä pilalle :( ihanaa, kun on lekuri, jossa voi rauhaisin mielin käydä. Tietää saavansa huippu palvelua!

  VastaaPoista
 3. Täällä on samat hommat ja mietteet menossa. Syksyllä Raisalla on yhdet vaivat vähempänä. Se piippailu ja kuuhkaaminen otti voimille, ku koira valvotti pari viikkoa putkeen :( Nooh nyt alakaa tulla se tuittupää takas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ronja ei mitään ääntele eikä muutenkaan oo outo. Tää on jo toinen "näkymätön" valeraskaus ja sen huomaa vaan tihkuvista ja roikkuvista tisseistä.

   Kerranhan sille napsahti arvonnassa voitetusta vinkulelusta kunnon piippausraskaus! Ikinä ennen eikä tähän päivään mennessä oo mitään lelua kohtaan ollu semmonen! Se meni ihan sekasin koko koira! Se lelu piti antaa siirille. Jonkun aikaa se minnilläkin etti lelun ja piippailu alko heti! Nyt ei oo onneks enää reagoinu lelun näkemiseen :)

   Turhaahan se ois lapsentekotarvikkeita Ronjalla pitää, kun ei niitä tartte. Ois tulevaisuudessa mahollisesti monta harmia vähemmän koettavana!

   Poista
 4. Voi Ropolaista <3 Hankalaa on elämä naisena. Onneksi kuitenkin ihanat pennut jo tehtyinä, että voi senkin puolesta siirtyä pois lapsentekopuuhista :)

  VastaaPoista
 5. Raukkaparka vieläki tissit riippuen ja tihkuen elelee. Kyllähän se leppoisia "eläkepäiviä" joutaa alkaa viettämään. Tarpeeks harmaita turpakarvoja aiheuttaa Elviira :D ihana, kun ootte back!

  VastaaPoista