11. huhtikuuta 2013

Match show :)

Hiphei!
Käytiin tänään Epsin kanssa Killerin kilpatallilla mätsäreissä. Oli tosi hyvin järjestetty, koska kaikki kehät oli yhtäaikaa... Tai ainakin toimi meidän kehä. Siellä oli 4 luokkaa ja me mentiin pieniin koiriin. ONNEKSI! Pienissä koirissa oli vähän yli 20 osallistujaa, kun taas pennuissa (alle 1v) oli reilusti, jotain 40-50? varmaan. Meidän kehän loputtua pennut vielä sielä oli pareittain numeron 36 tienoilla! Onneks en menny pentuihin!

Epsi alussa haukahteli, mutta oli hyvin kuulolla. Välillä nökötti sylissä. Ohimeneviä räkyttäviä koiria se kummasteli ja haukahteli niille.

Kehään mentäessä se reippaana tepasteli ja oli hipihiljaa. Kierros meni hyvin ja pöydällä tutkiessa anto hyvin tutkia! Seiso myös tosi hienosti. Tässä kohtaa huomaa mikä hyöty on Ronjaan verrattuna, kun opetin Epsille seiso ennen istumista.
Pöydältä jatkettiin juoksu suoraan ja takas ja sen jälkeen vielä seisottamista.

Saatiin tässä vaiheessa punainen nauha! JEEEEE :) Kuulemma meillä oli liikkuminen pariin verrattuna parempaa :) Kehuja tuli paljon :)

Punaisten jatkokehässä ei kuitenkaan tullu sijoitusta, mutta paljon taas kehuja :) Epsi sai kehuja liikkumisesta sekä siitä, että nuoreksi koiraksi käyttäytyi hienosti! Ja kyllä näin oli kieltämättä :) Onneks Epsi on perso namuille, kontaktia ottaa Ronjaa paremmin!

21.4. On seuraavat mätsärit, johon osallistutaan myös. Hyvää harjoittelua ennen näyttelyitä.

Oon niin tyytyväinen ja onnellinen. Elviira <3

Lisäyksenä vielä, Epsi oli ainut mäykky ja koiria oli vissiin yli 150 :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä :) hyvää harjotusta näyttelyitä aatellen :)

   Poista
 2. Oi, paljon onnea ihanalle Elviiralle (ja omistajalle myös)! :) Siitä se lähtee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) upein ja ihanin Elppi on sano tuomarit mitä tahansa ;) pääasia, että minä ja Epsi tykätään! Ei piä ottaa tulevia näyttelyitäkää vakavasti.

   Poista