29. huhtikuuta 2013

Päivä, jonka olis voinu jättää elämättä...

Tänään tapahtu jotain sydäntä pysäyttävää.

Oltiin Milkan ja pikkutyttöjen (Epsi ja Lyyli) kanssa syömässä Milkan vanhemmilla. Järven rannassa ja tytöt ulkona. Enäänhä ei vaaraa ole, että jäälle pääsevät.

Ruokailun alkaessa Milkan isä yhtäkkiä hätkähtää sanoen "no nyt on koira jäissä". Ja sit tuli kinttuihin vipinää. Juostiin miljoonaa laiturille ja matkalla vilkasin, että Epsi on rannassa ok se on Lyyli järvessä. Mun takaa Milka huutaa, että "SE ON EPSI!!!!" Aloin huutamaan ja paniikissa juoksin laiturille, jossa ei näkyny ketään!! Milkan isä pisti käden veteen ja nosti kohmeinen koiran ylös. Se olikin Lyyli.

Äkkiä koira sisälle Milkan sylissä. Kuivasin sitä pyyhkeellä, kun huomasin Epsinki olevan märkä. Milka lämmitteli Epsiä ja minä Lyyliä. Aika pian veri alko kiertää ja koirat lämpenemään. Sit alkokin taas painimatsi.

Sen takia Milka luuli sen olevan Epsi, koska märkänä rannassa sekin näytti niin mustalta. Sitä ei tarina kerro missä kohtaa Epsi on käyny järvessä. Rannassa kaiketi.

Säikäytti ihan liian paljon! Kädet tärisi koiraa lämmitellessä ja hetki kesti tajuta, mitä just tapahtu. Milkan isän kattoes oikiaan aikaan ulos, hän näki Lyylin kuonon laiturin yläpuolella. Se oli viimonen kerta, kun se kunnolla oli enää pinnalla.

Huh huh. Säikähdys oli suuri kaikilla ja onneks sillä selvittiin!

5 kommenttia:

 1. Jösses, ku mekin säikähdettiin. Varmaan teijän sydän heitti volttia ja löi tuhatta ja sataa. Gaumeeta!

  Onnkes kaikki päättyy hyvin.

  VastaaPoista
 2. HUI! Onneksi kaikki lopulta hyvin. Pelottavaa :( noi kevään heikot jäät

  VastaaPoista
 3. Olipa järkyttävä juttu. Onni on ollut matkassa mukana kun Lyyli saatiin pinnalle. Onkohan vedessä ollut jotain mielenkiintoista...

  VastaaPoista
 4. En voi edes kuvitella kuinka pahasti olette säikähtäneet, mutta onneksi kaikki selvisivät ehjinä kamalasta tilanteesta :)

  VastaaPoista
 5. Todellakin oli pysähdyttävä hetki! Onneks ei käyny kuinkaan ja koirakaan ei tainnu traumoja saada :)

  VastaaPoista