6. huhtikuuta 2013

Näyttelyt kutsuu... Jaiks!

Kääks! Nyt on Elviira ilmotettu Jämsään näyttelyihin. Heti alko jännittää. Ite pitäis esittää ekaa kertaa ja ulkomaalainen tuomari jännittää kovasti. Tajuanko mitä se sanoo ja osaako Elpsi käyttäytyä!?

Epsi ei eilen eikä tänä aamuna syöny nappuloitaan. Vettä on kyllä menny taas ja aamupissa ei meinannu millään loppua... Muuten se on kyllä ihan normaali... Hmmm.

Eilen Epsi kävi myös isomummon ja isotätin kanssa jäällä ja laavulla paistamassa makkaraa. Oli illalla väsyny pieni koira, kun Topin sekä Lyylin kanssa vielä temus illansuussa.

Ronja ei eilenkään suostunu lähtee mukaan porukoilta. Sille tulee välillä kausia, että viettää muutaman yön siellä. Siitä näkee kyllä millon ei yksinkertaisesti taho lähteä mun mukaan. Eikä sitä väkisinkää voi viiä, jos kerta tahtoo jäädä :) Sitä kutsuttaessa se ei vilkaisekaan muhun päin, mutta tulee kyllä vastaan tervehtimään, kun sinne menen. Äkkiä painuu takas sohvalle Iskän viereen ja anoen tuijottaa ihankuin sanoakseen "ei kai ole pakko lähteä, saanhan jäädä" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti