2. huhtikuuta 2013

Epsi vaan juo, juo, juo... plus temppuvideo...

Njääh, taas hieman mietinnän aihetta. Miks Epsi juo niin valtavasti??
Eilen illalla annoin koirille iltaruuat temppujen merkeissä. Kesken Epsin temppuilun se istahti maton reunalle. Vilkas olkansa yli keittiöön ja hipsi sinne. Joi vettä... pitkään! Ja hipsi takasin tekemään temput loppuun.

Tänään Epsi oli mummolla (plus Minni, Noora, Siiri, Topi). Siellä se oli vetässy kupillisen vettä, pissannu lattialle ja myös gaggas. Menin mummolle, niin Epsi pyys pihalle ja pissas iiiiiison pissin. Sit mentiin sisälle ja taas se hörppi puoli kupillista vettä. Kuppi on sellainen kaupan valmiskeitto purnukka.

Äsken tultiin kotio ja Epsi painu heti vesikupille ja joijoijoi. Tuli keittiöstä poies ja oksensi lätäkön vettä.

Mistähän tää vois johtua? Ei kai nuin nuorella koiralla pitäis sokeritautia olla??
Jos litkiminen jatkuu, niin on vietävä se johkai testeihin... Saamme siis taas käyttää tuttua sanaa... -tarkkaillaan-.

Eilen Epsi luuli mun vanhempien luona olevansa bordercollie. Ja luuli samalla pulskaa shettistä varmaan lampaaksi. Topi ja Epsi oli hävinny. Ja lopulta löytyi... Topi aidan ulkopuolella penkan päällä kattoen ja Epsi aidan sisäpuolella ponia jahdaten! Oli ponista löytyny vauhtia, kun pikkumakkara oli ajanu takaa... Ei muuten, mutta ponin parhaita kavereita EI OLE koirat, vaan se voi natustella ne...

Ja jottei harmistukset tähän vielä jäis, niin iskän kissa on karkuteillä :( Meillä kissat on sisäkissoja ja ulkoilee vapaasti isossa häkissä. Eilen illalla Keijo oli singonnu ovesta ulos ja oli yön pihalla. Tänään se löyty puukasasta, josta sinkos kuitenkin karkuun. Äsken hevosia ruokkiessa yritin sitä kisutella, muttei kuulunu naukumista mistään :( Jätettiin yöks kissojen tarhan ovi auki ja apukeittiöön ruokaa. Jospa se menis häkin kautta sisälle ja löytyis aamulla kunnossa!

Mutta, koirien temppuvideo pitäis löytyä TÄSTÄ linkistä... Ilmottakaa jos ei näy!


Lisäys-> Keijo tuli yöllä kotiin! <3

2 kommenttia:

  1. Tuosta kirjoituksesta en osaa arvioida mikä Elviiran juomamäärä on.... Nelli vetää kevyesti juomakupillisen vettä päivässä ja tiedän että siihen mahtuu puoli litraa. Aiempi koirani, Caro, joi puolet vähemmän per päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Purkissa on 300g oiskohan siinä 3dl tilavuutta. Aikasemmin Elviira ei oo juonu niin paljoa mitä nyt. Ja juo paljon paljon kerralla... Tänään aamupissa ei meinannu loppua millään...

      Poista