28. maaliskuuta 2013

Olipa kerran...

... Pieni mäyräkoira ja lehmähelistin. Pienen taistelun tuloksena mäyräkoira voitti. Palkinnoksi pieni mäyräkoira sai mahdollisia sirpaleita vatsan pohjalle(NAM!), parafiiniöljykuurin (tänään 2x, huomenna 1x), puuroruokinnan sekä jätöksiä tutkivan emännän. Mikäli verta ilmenee takalistosta, lisäksi pieni mäyräkoira saa mukavan retken eläinlääkäripäivystykseen.

Kiitos Elviira. Vietämme näinollen pääsiäistä jännittävissä ja haisevissa tunnelmissa.6 kommenttia:

 1. Voi ei, toivottavasti kaikki tulee pois tuota yläkautta, ja vielä parempi olis, jos ne silput olis jääneet masun ulkopuolelle. Toivottavasti selviätte tilanteesta säikähdyksellä.

  Rauhallista ja toivottavasti tervettä pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ottaa opikseen. Ei ainakaan parafiiniöljy taia herkkua olla. Ja toivotaan ettei palasia ole vattanpohjalla. Aikasemmin oksennusten seasta on löytyny tavaraa, joka ei kuulu pienen mäyräkoiran ruokavalioon ;)

   Rauhallista pääsiäistä!

   Poista
 2. Voi Elviira - kaikki kovat suuhun päässeet palaset pitää tiputtaa aina pois suupielestä. Samalla tavalla kuin kaikki lääkkeet aina tiputetaan pois ja herkut menee massuun...

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tämän viisauden, kun Epsi tajuais ;) Ketään ei ollu tapahtumahetkellä kotona niin ainoa silminnäkijä on Ronja. Ja kovin on vaitonainen kertomaan mitään tapahtuneesta ;)

   Hyvää pääsiäistä! :)

   Poista
 3. Voi Elviira, minkä teit. Näitä mäykkyjä pitäisi joskus muistaa vahtia samalla lailla kuin vauvoja. Aina ei muista ja sitten sattuu pieniä vahinkoja. Toivottavasti tulee masun läpi ylä tai alakautta kaikki vatsaan kuulumattomat...M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa vaan ei ollu vahtijoita, kun olivat Ronjan kanssa kahestaan. Onneks ainakaa suuria palasia ei mahaan asti menny. Ja mahdolliset pienet palaset ei tehny suolistossa tuhoja. Säikähdyksellä selvittiin onneks taas :)

   Poista