26. tammikuuta 2015

Päivittelyä kuvien kera!

Heissan!

Viime päivityksen kainalotietoihin. Kainalot näytti 14.1. eli kolme päivää viime kuvien jälkeen tältä

Pahemmassa kainalossa oli enää jäljellä paksuhko rupi ja lievemmässä kalju läntti. Kainalot lähti paranemaan aivan superisti putsauksen ja rasvauksen avulla. Heti, kun rikkoontunut iho vähän parani, niin Elviira lopetti kainaloien nuolemisen. Ei mennytkään, kun pari päivää ja kainalot oli terveet!

Elviiran kanssa ollaan jokusen yötä oltu ihan kaksin kotona, kun Ronja ei ole lähteny mummolasta kotiin. Iskä on lomalla, jotenka vien tytöt aamuisin sinne. Niillä on siellä seuraa iskästä, kissoista ja tietty Topista :)
Ronjaan on vaan nyt iskeny joku kotiprotestointi. Se on kuitenkin jo pari vuotta harrastanu tuota mummolaan jäämistä. Se ei vaan halua lähteä mukaan, hyökkää iskän tai äiten kainaloon ja vähän heiluttaa hännänpäätä. Jos koko häntä heiluu lähtee se mukaan. Välillä juoksee eteiseen niin kovaa, että törmää oveen! 

Parin viikon aikana oon ottanu sen sieltä mukaani vaikkei se olis halunnu. Näinpä sit 2 viikon aikana 6 kertaa Ronja on yöllä pissannu matolle. Jokaisena yönä siis, kun on kotona oltu... Tällä viikolla perjantai-lauantai yönä ei tullu pissiä, lauantai-sunnutai oltiin mökillä ja viime yönä taas oli pissi matolla.

Pidätyskyvystä ei ole kyse... Se kun ei mökillä pissannu eikä kertaakaan mun vanhempien luona. Ei ole väliä käykö kuinka pitkällä lenkillä illalla ja käykö iltapissillä vielä ennen nukkumaan menoa. Illalla n. 23.00 nakkaan sen myös takapihalle vielä pissille ja n. 04.00 tienoilla se pieni liru on matolla... argh!

Ei ole siis väliä myöskään vaikkei tytöt olis päivähoidossa, viime viikolla oltiin 3 päivää kotona käymättä porukoilla ja silti pissit oli matolla.

Tänään Ronja lähti juosten mun mukaan hoidosta. Otin pienet matot pois lattialta, sängyn vieressä on vielä matto. Käytävän matto onkin kuivumassa, kun sen pesin viime yön jäljiltä. Saa nähdä tuleeko ens yönä pissi ilman mattoja. Pissit, kun löytyy yksiön toisesta päästä eli keittiöstä. Ronja ei ole kertaakaan tehnyt pissoja tähän ainoan huoneen matoille...

Ostin tytöille uudet tossut. Tai Elviiralle lähinnä. Jos Ronja on lähdössä mukaan lenkille (pakkasilla siis) laittaa se nuo Rukan steppitossut ja Elviira saa nuo huonommat punaiset. Elviira, kun on niin reipas etenijä ettei ole väliä mitä jaloissa on <3

Lenkiltä tultiin, Ronjalla vähän länkättää tossut :D

Epsin kanssa iltalenksalla. Steppitossut ja toppatakki. Heijastimet on Elviiralla ainakin kunnossa :)

Hau-Haulle laitoin reklamaatiota. Tytöille annan melkeinpä aina nappuloiden seassa märkäruokaa, ettei ole niin tylsän makuista syyä samoja papuja aina :) Noh, kaks purkkia oli niin käynyttä ruokaa, et hyh hyh! 2016 vuoteen asti kuitenkin oli päiväystä. Saatiin sieltä sit vähän herkkuja hyvitykseksi :)

Epsin, Ronjan ja mun töppöset kuivumassa lenkin jäliltä :)

¨
Ronja nukkuu, rankkaa!

Ronja mökillä.

Epsin säälikatse :D

Huono kuva, mutta ainut jäältä melkein onnistunut. Elviira rallittaa :)

Siinäpä ne tuoreimmat. Ronjan pissaamiseen vielä, että mitään virtsistä sillä ei varmasti ole eikä muutakaan sairautta, joka johtaa tuohon tihutteluun.Päivät se kuitenkin kykenee pidättää vallan mainiosti 07-17 välisen ajan. Ja tietty kaikkialla muualla paitsi kotona. Nappulat olen nyt turvottanu, jos se ei jois iltalenkin jälkeen paljoa vettä. Tosin eipä tuokaan konsti ole tuottanu tulosta :D Jäämme siis seurailemaan ja testailemaan mihin tästä edetään. Jos mikään ei meinaa auttaa, on kai Ronja laitettava muutamaks yöks kevythäkkiin karanteeniin :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti