8. tammikuuta 2015

Voihan hiertyneet kyynärpäät :(

Pientä vaivaa pukkaa... pitkästä aikaa. 
Eilen käytiin lenkillä tyttöjen kanssa. Mä olin potkurilla. Tytöt hölkkäili flexeissä tosi nätisti potkurin kanssa. Molemmilla oli valjaat ja vähän vaatetta. Kotiin tultua huomasin tovin kuluttua, että Elviira nuolee tosi paljon etujalkojen kyynärpäitä/kainaloita. Sieltä paljastui märäksi nuoltu iho. Turvotusta oli molemmissa jaloissa, semmoset nestemäiset kellukat. Illan yritin vahtia ja kieltää aina, kun Epsi niitä alueita lopotti. Yökin meni vähän huterilla unilla, kun havahduin Elviiran nuoleskeluun. 

Mun työpäivän aikana Elviira oli saanu nuoltua ihoa jo hieman paljaaksi. Tänään iltalenkin jälkeen kellukat oli hieman laskenu, mutta iho on selvästi aikaisempaa ärtyneenpi. Putsasin ihon ja laitoin bepanthenia. Nyt typy ottaa iltapäiväunia mun vieressä. Iltalenkillä oli siis kaulapannat ettei hierry lisää. Ihan mielellään Elviira liikkui. Jos ei tämä ala parempaan menemään pitänee pyörähtää lääkärillä. Onneks viikonloppu tulossa, niin on helpommin koko päivän vartioinnissa ettei nuole ihoa ihan puhki. 


4 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar8. tammikuuta 2015 klo 19.27

  Toivotaan ettei tyttö saa nuoltua ihoa rikki. Silloin tulee ikävä tulehdus ja tarvitaan reseptilääke. Meillähän Párek nuoli varpaansa rakkulan rikki ja ell kirjoitti reseptin geeliin, joka paransi ihon viidessä päivässä. Ei tarvinnut antibioottikuuria. Saatiin pönttökin päähän estämään nuolemisen. Onneksi ei tarvinnut ulkona pönttöillä ja laitoin välillä tassuun sukan estämään nuolemista. Koska ihon piti saada hengittää ei sukkaa kaiken aikaa pidetty.
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei riko ihoa. Nukkui äsken pitkän tovin ja on antanu tovin jo jalkojen olla rauhassa. Nuo kun on sellaisessa kohdassa ettei oikeen saa millään vaatteella piilotettua. Eikä viitsis tötsää pitää päässä jos ei ole vahtijaa sille :( jos ei ala aamuun mennessä olemaan parempi niin pitää hakea desinfioivaa shampoota apteekista ja viikonloppuna pestä sillä jos alkais paranemaan. Pieni potilas <3

   Poista
 2. Nyt on pakko antoo sama vinkki mikä suatiin Artun emännältä, Mailta.
  Equipur- dermaloxin forte voejjetta! Se on alumperin hevosille tehtyvä hiertymävoejjetta.
  Mulle se aattaa muutamassa tunnissa nuihi hiertymmiin. Ja Artulle ollu apuva kaenalon punotuksissa.
  Ee sisällä mittää "kiellettyjä aeneeta" eekä oo vuarallista jos vaekka vähä nuolasoohhii.
  Kokkeele ihmeessä. Hevostarvikekaapoesta suap.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Muutamia hyviä vinkkejä oon saanu fb:n kautta. Pitää monista vaihtoehdoista nyt pohtia että minkä ostaa! :) on neidin kainalot nyt nilellä ja kipeät :(

  VastaaPoista