11. tammikuuta 2015

Kainaloita ja treffejä :)

Viikonlopun aikana kainaloiden tilanne on menny hieman parempaan suuntaan.  Elviiralla ole enää niin suurta pakkomiellettä nuoleskella jalkoja. 

Perjantaina ja lauantaina iho oli vielä punertava ja rikki. Arkuus oli oikeasta kainalosta hävinny, vasen oli vielä kosketusarka. 


Pesubetadinella pesin kainalot ja bepanthenilla oon rasvannu. Hoidon jälkeen Elviira on päässy aina kainaloon, että on varmasti nuolematta tovin :) 

Tämän hetken tilanne näyttää suht hyvältä. Iho ei ole enää nilellä, vaan kainalot on kuivunu. Toisessa kainalossa on isompi alue, mutta jos tilanne pysyy tällaisena ei huomenna tarttekaan lekurilla käydä. Jos mitään muutosta ei olis kainaloihin tullu, niin tohtorikeikkaa pukkais. 

Nyt vielä suihkutellaan puhdistusainetta ja rasvaillaan. Tänään käytiin myös Mäykkytreffeillä Jyväskylässä. Minni ja Hilma lähti meidän mukaan. Kylmä viima oli, mutta koirat viihtyi silti ihan kivasti. Meitä oli 11 kappaletta koolla! :)


6 kommenttia:

 1. Voi pientä, ne valjaatko siis hiersi? Onneks oot saanut itse ne hiertymät rauhottumaan, säästytte ell-reissulta.
  Heh, 11 mäykkyä - on siinä ollut melkoinen nakkisoppa ;) Mutta varmaan on mäykyt olleet innoissaan, voisin kuvitella sitä kaveri-ilottelua. Harmi vaan, ettei meidän neiti ole kovin sosiaalinen. Aikoinaan pentutreffeilläkin paremminkin juoksi sisaruksiaan karkuun tai ainakin vältteli niitä, kuin olisi leikkinyt niiden kanssa.
  Tsemppiä ja paranemisia niiden kainaloiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vahvasti mä niitä valjaita yhdistettynä talvipukeutumiseen syytän. Koska piakkoin lenkin jälkeen huomasin sen nuoleskelun ja oli ne kellukat tilalla. Onneks on tosi hyvin lähteny iho kuivumaan, varmasti on ikävä tunne ollu Elviiralla :(

   Kaikki mäykyt tulee täällä meilläpäin treffatessa kyllä tosi kovasti toimeen :) ei oo yhtään rähinää tainnu olla. Yks hieman hormonaalinen uros harrastaa poikien juttuja, tosin vain poikien kanssa ;) siitä saa tytöt murinan säestyksellä lähöt :D

   Poista
 2. Mulle hierti takki parj päevee sittä justiisa tuommoset. Äet laetto sitä hevossalavoo.
  Nyt ee näy ennee jäläkeekää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elviira oli eilen mummolassa yötä ja siellä asustaa myös mun hepat. Niin lainattiin sieltä sit eilisen päivän kainalon hoitotarpeet :)

   Poista
 3. Párekin Palvelijatar11. tammikuuta 2015 klo 21.49

  Voi kun nyt pian paranisi kokonaan noin ikävät hiertymät. Tässä ihan alkaa omissa kainaloissaan tuntea miltä tuollainen tuntuu. Onneksi on paranemista näkyvissä.
  Hauskaa on koiruuksilla ollut noin isolla porukalla. Kyllä mäyrikset on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks nyt alkaa näyttää hyvältä kainaloiden suhteen. Voin kyllä samaistua Elviiran kipuun, viime kesänähän laitumelle mentäessä mun heppa takertui maassa piilossa olevaan aitalankaan. Lanka jäi kiinni jalkoihin ja se osui mua kainaloon tehden tosi ilkeen tuntuisen palohaavan. Koira ei onneks hikoile kainaloista, mutta oman kainalon kirvelytuska oli sietämätöntä :( Elviiralla noi tosin ei ihan kainalokuoppaan sijoitu vaan kyynärpään seuduille. Kuvissa ja hoidon aikana vaan oon venyttäny ihoa kainalon puolelle. Treffeillä oli kyllä huippua! Muutama uus tuttavuuskin oli mukana :)

   Poista