9. helmikuuta 2015

Mätsärikausi korkattu!

Heipähei!

Eilen korkattiin tämän vuoden mätsärikausi! Sijoitusta ei tullut, mutta hienosti oli Elviiralla muistissa kehäkäyttäytyminen!

Minnin pk Hilma oli myös. Ehdin Hilman esittää kerran ja Minni joutui punaisten jatkossa esittää itse. Mä olin Elviiran kanssa samaan aikaan pienten aikuisten arvostelussa. Hilma oli pirteä sähköjänis ja pomppi aika paljon. Kyllä se jonkun verran myös käveli ;)

Pienten pentujen harmaiden jatkokehässä esitin myös kaverin kaniinimäykky Nasun, koska omistaja oli mittelinsä kanssa aikuisissa. Nasu käveli ja seisoi tosi näppärästi, tykkään Nasusta kyllä paljon. Se on niin pieni ja söpö!

Ronja on ollu nyt vähän vähempi pissaileva kotona. Muutama yö meni hyvin, sitten oli pari pissayötä ja viime yö meni taas liruttelematta. Eikä Ronja näinä öinä ole kertaakaan pyytäny pihalle. Protestoiva pirulainen!

Eilen ehdin töiden jälkeen tyttöjen+Topin kanssa pienelle lenkille, kun vielä aurinko paisto! Oli ihana ilma kyllä vaikka olikin aika kova tuuli. 


Ronja viipotti suoralla irti :)

Äsken käytiin Elviiran kanssa iltalenkillä ja raukkaparan kyynärpäät hankautui toistamiseen :( Elviiralla oli Hurtan lifeguard sadetakki päällä. Siinä on niin hyvät heijastimet, kun tuolla valottomalla tiellä mentiin. Toivottavasti ne ei mene taas ihan nilelle ja Elviira malttaisi olla nuolematta niitä rikki :( Ei toimi Rukan valjaat meillä talvikäytössä vaatteiden kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti