6. tammikuuta 2015

Hyvää tätä vuotta!

Me ollaan tää vuosi alotettu vähän höntsäillen :) Tänään käytiin Hälikän perheen kanssa jäällä paistamassa makkaraa. Pakkanen paukkui -20 hujakoilla, joten Ronja sai suosiolla jäädä mummolaan. Se kun ei varmasti olis nauttinut tästä ulkoilupäivästä. Toiset töppöset ois hankintalistalla ja Ronjan opettelu niillä liikkumaan. Meillä on yhet töppöset, mutta niillä se ei juurikaan liiku. Ja meidän tämän hetken töppöset on myös aika huonot mäyräkoiran jaloille, koska resoria jää niin paljon yli ja ne täyttyy lumesta. Kyllähän se lumi väkisinkin alkaa sit pieniä jalkoja säärestä jäädyttämään.

Elviiran ulkoiluasuun kuului tänään villapaita, toppatakki ja töppöset. Makkaranpaiston aikana laitoin vielä toisen toppatakin ja myssyn sille päälle, jotka jäikin sit takaisin rantaan kävellessä päälle. Mutta iloisesti se juoksenteli muiden kanssa ja lämmitteli nuotion äärellä. Sai myös pienen palan makkaraa, reipas eräilijä ;)

Todisteaineistona muutama kuva :)
4 kommenttia:

 1. Mistä nuo töppöset on peräisin? :) Olen kauan Oskulle yrittänyt etsiä mutta mäykylle se onkin vaikeampaa kun etutassut on leveämmät kuin takatassut :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on aika vanhat niin en muista yhtään mistä olen ne ostanut. Mutta noi on aika perustossut joita löytyy varmaan melkein mistä eläinkaupasta vaan. Semmoset punamustat jos löytyy niin on varmasti nuo tossut :) Noi vaan ei mun mielestä oo ihan kaikkeista parhaimmat mäykyille just sen takia kun resoria jää yli ja sen sisään kertyy lunta. Ellei sit ite ompele tai virittele yläosaan toista tarranauhaa :) ja jonkun verran pitää vahtia ettei sujaha tossut pois jalasta, mäykyillä kun on niin luippakintut :) muuten noi


   Poista
 2. Párekin Palvelijatar6. tammikuuta 2015 klo 21.28

  Oikein hienoa ja onnellista vuotta 2015 teille kaikille!
  Onpa ollut hieno makkaranpaistoilma teillä, vaikkakin hurjan kylmä. Kohta kuulemma taas lauhtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne!! :) eilen oli kyllä nätti keli, mentiin vielä aurinkoiselle puolelle. Vaikkakin vilu tuli aika äkkiä, kun aurinko laski. Koirien kannalta vähän vähempikin pakkanen kyllä riittää :)

   Poista