31. toukokuuta 2011

valeraskaus...ohi!!!

Ronja oli pe-su hoidossa mun vanhempien luona. Sinä aikana piilotin lelut, jätin lelukoppaan vaan luut.

Ronja ei piippaillu hoidossa ja tissitkin oli pienentyny! HUH, saako huokasta helpotuksesta!?

Siiri-serkku oli myös hoidossa samaan aikaan ja olivat ryökäleet karannu "isomummolaan" aamulla klo 6! Ronja luihuilee pitkin pihoja, kun on irti. Mutta Siirin vie sen pahoille teille. Ei ole eka kerta, kun Ronja ja Siiri vaeltelee jossain muualla, kun kotipihassa ;) Onneks "isomummolaan" ei ole matkaa, kun pari sataa metriä. Iskä oli autolla lähteny koiruuksia ettimään ja sieltähän ne löyty. Saivat ryökäleet vielä autokyydin kotiin!

Noh, sunnuntaina tultiin Ronjan kanssa kotiin. Se ovelta juos lelukopalle piippailemaan. Savu meinas alkaa korvista nousta, että ei kai taas tää ala, kun merkit näytti loppua jo! Lelukopasta ei kuitenkaan löytyny mitään hoiettavaa niin piippailu loppu. HUH, nyt siis todellakin sai huokasta helpotuksesta. Valeraskaus nujerrettu!

Leluja en edelleenkää oo hyllyn päältä koppaan laskenu. Pelataan varman päälle, syökööt luita ja leikitään joskus muulloin.

Tänään käytiin tallilla hoitaa taas hepat. Ronja oli irti ja miilusteli pitkin pihoja. Löys kissan autokatoksesta ja hengaili sen kanssa siellä sen aikaa, kun ite puunasin kaviokavereita :) Kyseinen kissa, nimeltään Söpö ei liioin koiria rakasta. Mutta kai ne sovussa siellä oli, koska koira oli naarmuuntumaton :)

Ihanaa, kun koira on taas normaali eikä tarvia sänkyään jakaa raskaan äitin ja kuvitellun lapsenkanssa :)

3 kommenttia:

  1. Hyvä, että teillä päästiin valeraskaudesta eroon :) Vanhempieni vanhus siitä aikoinaan kärsi ja olihan se rankkaa ja rasittavaa, ainainen pesänteko ja "pentujen" hoivaaminen.

    VastaaPoista
  2. Rankkaa se on koiralle eikä kauhian terveellistäkään. Josko ens keväänä sais pennutettua Ronjan ja sen jälkeen jos raaskii niin leikkuuttaa. Saa ny nähä mihin suuntaan lasten (koiran!!!)teon jälkeen suunnitelmat vielä muuttuu :)

    VastaaPoista