5. toukokuuta 2011

Mökkeilyä...

Mökillä vierähti kätevästi neljä päivää. Nyt juur tätä kirjottaessa tuli mieleen, että miksei mulla ollu järkkäri mukana???

Milkan, Samin, karkkari-Vilman ja bernhard-Lennin kanssa oltiin. Lenni kiusas Ronjaa... Normaalimies, tykkää huuattaa akkoja ;) Lenni juos ja härnäs Ronjaa, ja Ropo hampaat irvessä vinku ja haukku :) Vilma ja Lenni juoksenteli pitkin pihaa ja Ronja perässä ajo päällä. Raukka parka, kun ei ole luotu millään sykähdyttävällä matkavauhdilla... ei edes pätkänopeudella. 

Vasta oikeestaan torstaina Ronja teki ITE alotteen pyytämällä Vilmaa leikkimään :) Kyllähän ne pihalla tietty viipotti menemään, mutta tällä kertaa pisti pienen mäykkypainin pystyyn :)

Kyllä mökillä on mukavaa. Ja Ropoki sai monen monta päivää juoksennella pihalla.

Tänään käytiin Paulan ja Ronjan kans tallilla. Eka liikutettiin hepat, jonka jälkeen otettiin Ropo autosta ja käytiin vähän mökkitiellä juoksentelemassa ja koittamassa vieläkö pienessä muistissa on käskyt. Ronja jopa tosi nätisti tulee luokse. Ja on pieni niin suloinen, jos käskee odottamaan tai paikalleen niin "vapaa" käskyn kuullessaan pakko kirittää täyteen vauhtiin. Jota ei tosiaan kestä kauaa... Mutta pakko tykittää etes pari metriä kun vapaa saa olla :)

Tässä kevään poseerauskuva, unikuva ja kuva tilanteesta, johon asetetaan 2 mäyräkoiraa ja 4 kissaa. Pieni ongelma vaan meinaa olla.... Kuvasta puuttuu 3 kissaa ;)
3 kommenttia:

 1. Harmi ettei mökillä ollut kamera mukana! Mutta kivoja nuo "lohtukuvatkin". ;)

  VastaaPoista
 2. Vimpassa kuvassa ainakin ollaan niiiin tarkkana :)

  VastaaPoista
 3. Mulla yleensä aina mukana ainaki pokkari, mut en nyt ymmärrä mikä unohdus sattunu ko ei ollu kumpaakaan kameraa mukana :( Noh, kesä vasta aluillaan ehkä tulee aurinkoisia päiviä. Lohduttaudutaan sillä että nyt oli hieman synkkää ;)

  Vikassa kuvassa Ronja on tosi nohevana ku mun serkku palloili mettässä :)

  VastaaPoista