10. toukokuuta 2011

Valeraskauden merkkejä ja pyörälenkkeilyä...

Aamulla, kun Ronjan kans herättiin ni heti kahoin et kuinkas koiruuden maha roikkuu noin paljon. Pienen pientä valeraskautta huomattavissa siis... Ronja ei mitään leluja tai tavaroita hoida, mutta piipitteli kyllä ulos jatkuvalla syötöllä. Vähän meinaa jotain maidon tapasta erittää ja turvotusta nisissä. Huoh, toivottavasti ei pahene... Eka kerta, kun meinaa tällaisia oireita olla.

Ronja oli tänään mummolassa ja isomummolassa hoidossa sen aikaa kun olin Jyväskylässä ostoksilla. Voi sitä kiljumista ja riehaamista, kun menin isomummolasta sitä hakemaan :)

Äsken käytiin lenkillä kera polkupyörän. Pari kertaa aikasemmin oon koittanu moista yhdistelmää ja aikalailla heikolla menestyksellä. Kaikkea jääty nuuskimaan ja pyörääkin vähä kavahdeltu. Mutta nyt koiruus sutkutteli menemään ihan, kun moista ois harrastettu enempikin :) Tätä taidetaan sillon tällön harrastaa niin saa koiruus juosta välillä kunnollakin!

1 kommentti:

  1. Hui, vähän jännittää miten Almalla tulee menemään nämä valeraskaus yms. jutut. Kun on aina ollut urosten kanssa, niin nämä tämän luokan jutut ovat kaikki aivan outoja. Kerro kuulumisia miten Ronja tervehtyy. :)

    VastaaPoista