26. toukokuuta 2011

valeraskaus jatkuu...

Piip, piip, piip, nyyhky, nyyhky, nyyhky, itku, vanku, vonku, parku.

Ronja sai tänää Pipsalta paketin. Ronjahan voitti sen synttärikuva-arvonnan. Paketista löytyi luita -> krokotiili, tossu ja racinelin kana-hampaidenhoito herkku  :) Sekä kanaherkkuja ja vaaleanpunainen pitkulainen koiravinkulelu. Kuvia voittajasta ja palkinnosta tulee myöhemmin :)

Kiitämme kovasti palkinnosta!!

Ja kuinka ollakkaan... Vinkulelu sai aikaiseks valeraskauden kukkaanpuhkeamisen. Lelu pötköttää nätisti vierellä, välillä sitä pestään ja sille uikutetaan lähes jatkuvalla syötöllä.  Josko tää nyt auttaa asiaa, että valeraskaus joskus myös loppuis, kun nyt on kunnolla menossa.

Kauanko muilla on valeraskaus kestäny?

6 kommenttia:

 1. Voi harmi, kyllä paketti osuikin sitten saapumaan harmilliseen aikaan jos se lelu oikein kiihdytti valeraskautta :/ No, ehkä se sitten tosiaan menisi nopeammin ohi lelun kanssa.. Meillähän Pipsan ekojen juoksujen valerauskaus kesti sen kokonaista 2kk.. Ekat oireet alkoivat juoksujen loputtua ja huipentuivat "pentujen syntymisajankohtaan" eli n.62pv juoksujen loputtua.. Oireet oli ONNEKSI ainoastaan fyysisiä (tissit ensin tumman siniset ja aivan kovat, sitten alkoivat erittää maitoa).

  Kovasti tsemppiä että kurja valeraskaus menee pian ohi!

  VastaaPoista
 2. Toivotaan tosiaan et lelu vauhdittaa valeraskautta! Hellästi se lelua kantaa ja vieressään pitelee. Yritin piilottaa jo kerran lelun niin se etti sen kauheella vingulla takasin.

  Alussahan meillä ei ollu ku tisseissä näkyvissä valeraskaus, sit alko toi piippailu ja nyt se on sit hoivaamista jo. Mikään muu etes omat vanhat lelut ei kiinnosta. Tää vaalianpunanen lelu on se ainut ja tärkein :)

  VastaaPoista
 3. tassut ristiin, ettei Dorikselle tulisi tämmöisiä! Mitenkäs Ronja nyt jakselee?:)

  VastaaPoista
 4. Joo, ei oo mitää ihanaa aikaa :)

  Ronja on ollu nyt yökylässä mun porukoiden luona. Josko siellä ne valheet karisis poies. Siellä se ei oo keksiny mitää hoiettavaa.

  Toissayönä nappasin sen sohvalta viereen nukkumaan. Eihän se malttanu nukkua vaa lähti hakemaan lapsen sohvalta. Toi sängyn viereen ja piippas et viitikkö vähä auttaa. Otin "vauvasta" kii ja Ronja pästi nätisti irti. Laps sänkyyn ja koira perässä. Sit tuli uni :)

  VastaaPoista
 5. Tosiaan kommentoin jo tuota ihan ensimmäistä valeraskaus merkintää ja edelleen teillä on homma päällä. :( Toivottavasti nyt kun "synnytys" on tapahtunut niin raskaushuurutkin alkaisivat katomaan päästä!

  VastaaPoista
 6. Kirjotan tilannekatsauksen uutena postauksena :)

  VastaaPoista