17. toukokuuta 2011

valeraskauden merkkejä ja kalanrippeitä...

Ronjalla edelleen tissit roikkuu ja jotain maidon tapasta on nisissä. Siltikään ei hoitele leluja ei mitään. On muutoin aivan normaali oma itsensä!

Viikonlopun olin reissussa ja tulin maanantaina kotiin. Hain Ropotin "mummolasta", joka innoissaan heti kotona mussutti luuta. Meni uinumaan hetkeks ja sängystä nous niin oksenti valtavan määrän vettä ja luunpalasia. Huoh. Tiukka tilanne oksennuskammoselle siivota se luulta haiseva märkä läntti.

Ronja oli tänää mukana tallilla hoitaan hevosia. Yhessä vaiheessa kuulin talliin sisälle, kun Ronja haukahti. Hirveellä juoksulla pihalle, luulin sen olleen hevosten tarhassa. Ei siinä muuta, mutta poni vihaa koiria. Ois voinu tulla Roponaattoripaistia ;) Poni kuikisteli aian välistä ja Ronja onneks *huh* oli aidan ulkopuolella!

Kun tuli lähtö kotiin ja huutelin koiraa... Ei pihaustakaan. Menin tarhan luokse et lasken hepoille vettä niin siellähän se Roikale oli. Mutustelemassa kuivuneita kalojen jämiä! YÖKYÖKYÖK!

4 kommenttia:

  1. Voi hömppä Ronjaa.. Noi kalanjämät on täälläkin niiin herkkua ja ei oo kivaa jos koira syö jotai himskatin kalanpäitä ja ruotoja :(
    Btw, olen itsekin oksnenuskammonen, siis jos joku toinen oksentaa, mutta ihme kyllä koiran oksennus ei yleensä ole paha siivota :D Lapsia en varmaan koskaan voi hankkia, en pystyisi ikinä siivoomaan :D

    VastaaPoista
  2. Oli oksennus kenen tahansa vatsasta ni mua ellottaa tooooosi paljon. Eli ei tulis kuuloonkaan lapsia hankkia :D Vois olla, että sais aina soitella ihmisille et tuukkonää vaihtaa vaipan ko mua oksettaa :D Koiran jätökset voi siivoo, mut oksennus tosiaan tökkii ja pahasti.

    Ronja aatteli et käyttää tilaisuuden hyväks ja siivoo vähä kalanjämiä ;) hyh.

    VastaaPoista
  3. Voi Ronjuus :) Mä juuri postailinkin siitä, että onko mäyris ja talli mahdoton yhdistelmä :D Näköjään ei ;)

    VastaaPoista
  4. Joo, ei suinkaan ole mahdoton yhdistelmä... Jos vaan on korvat mäyrällä on-asennossa eikä liikoja sinkoilevia kissoja likellä ;)

    On tuo Ropotti joskus kurkkinu hevosten tarhastaki, ei paljoo 163cm hevonen siin vaiheessa jänskättäny vieressä :)

    VastaaPoista