8. syyskuuta 2014

Heihei mitä kuuluu?

Heippahei :)

Aikaa taas vierähtänyt iso tovi. Mätsäreitä tähän on mahtunu, monet ei sijotukset ja parit PUN2:set. Jee :) Ihan kiva välillä päästä sijoille ja saada palkintoja! Epsin palkintokaappiin tuli eilen pokaali sekä ruusuke :)

             Nuca ja pikku Nasu :)

             Amstaffi Devi

          MiniNasu ja jättiEpsi

            Ihana Manu :)
Epsi on nyt parit viime mätsärit tepsuttanu reippaasti. Sillä seisominen on nyt niin hyvää, että pitää saada ravia lisää! Epsi on vähän matelija :)

Epsin kans aloitettiin myös Toko! Vähän kauhunsekaisin tuntein. Päällimmäisenä ongelmana päässäni pidin ulkosalla maahanmenoa. Noh, Epsi ei oo niin prinsessa mitä Ronja, joten maahanmenossa ei ongelmia. Jes!

Viime viikolla oli eka kenttäkerta. Treenattiin näitä:

Perusasento: perusasento on suora. Pylly ei vielä automaattisesti mene maahan, mutta istu-käsky toimii. Perusasentoon menee hyvin sivulle-käskyn kautta. Mutta ei anna mun mennä lähemmäs lähtemättä sivuttain karkuun. 

Maahan: maahanmenossa ei ongelmaa paitsi liikkeestä. Elviira ei osannu mennä maahan mun seistessä 1. kerran (luentokerta) aikoihin. Pidettiin pari päivää yberherkuilla minitreenejä, joten ekalle kenttäkerralle mentiin tämä oppineena. Jes! Liikkeestä maahanmenoa yritettiin kurssilla, muttei onnistunu. Ennen huomista kertaa tänään tuli ekat onnistuneet maahanmenot liikkeestä!! Tosin niin, että mä ite peruutan. Ei väliä, näin mulle opastettiin. Joten seuraava etappi on seuruusta maahanmeno. 

Käteen kosketus nenällä: Epsi hokas tämän heti. Aina käden laittaessa esille Epsi tökkäs nenällä. Namin jälkeen jätin käden aloilleen, jollon Epsi joutu hetken miettimään mitä tehdä. Hienosti jatkoi tökkimistä. Heittopalkkasin sitä, että ehdin laittaa käden kauemmas/yläpuolelle yms. eri kohtiin. Ja aina vain Epsi tökkäs!

Hyppy: Epsi ei juurikaan oo kotosalla hyppiny. Ihan vaan pari hassua kertaa. Ekan kerran mentiin vierekkäin esteen yli, jonka jälkeen näytin sille, että laitan namin targetille. Pari kertaa lähetin sen esteen edessä "hyppy" ja Epsi hyppäs itsekseen! Jes! Unohin vaan mennä sen jälkeen sitä laittamaan perusasentoon, mutta jo tämä oli suuri saavutus. 

Myös seuruusta pujottelu oli onnistunutta :)

Mahtavalla mielellä menemme taas huomenna tokoilemaan!

"Tytöt jää kotiin odottamaan"

"Onko tytöillä nälkä!?"

Minka oli reilu lainatessaan Epsille korujaan :D

Epsillä oli tassussa moinen monttu. Ihankun pala irronnu. Muttei missään vaiheessa ole ollu ontumista tai verta. Mystistä. 

Puhelimella päivitin, joten ei tietoa miltä kuvat tätä kautta taas näyttää. Laiska ei jaksa avata tietskaria. 

Hyvää syksyä <3


2 kommenttia:

  1. Onnittelut saavutetuista ja onnea tuleviin koitoksiin. Tosi hienosti teillä menee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) vielä muutamat mätsärit on tulossa. Ja saa nähä saisko epsin koulattua jopa tokokisaan! Jos mulla uskallus riittää :)

      Poista