9. joulukuuta 2013

Pikkukoirien neuvola käynti

Nyt on 1-vuotis rokotukset hoidettu :) Elviira oli hirmu reipas eikä piikki tuntunu missään. Kalle taas väriä kehuskeli :) Topia pelotti kamalasti ja oli vallan levynä pöydällä. Piikki pyllyyn ja Topi alko murisemaan :D Tosi mies! Kalle ihmetteli hieman, että Topi kuuluu samaan pentukaartiin ;) Isoveli... kirjaimellisesti!

TOPI: 10.4kg
EPSI : 7.2kg
LYYLI: 6.9kg
VILMA: 9kg

Topias on hieman ylipainonen. Nyt jos asiaan tulis muutos, kun eläinlääkärissäkin näin sanottiin ;) Äite sai palopuheen koiran hoidosta ja toivotaan, että Topin ulkomuoto hieman kiinteytyis/kapenis. Lekurin jälkeen käytiin ostaan hepoille ruokia ja tultiin takas omalle kylälle ompelimoon. Viime viikolla viety Elviiran Hurtta Lifeguard-sadetakki oli pienennyksessä. Nyt sen haettua Topi kävi koittamassa omaa toppatakkia, joka jätettiin pienennettäväks. Onneks en sitä ihanaa Weatherbeetaa heittäny roskiin, kun Topista tulikin noin pitkä ja iso koira :)

Ropo jäikin mun porukoille yöks. Takan edessä se vienosti häntää heilutti ja "onks pakko tulla kotiin jos ei taho"-ilmeellä katto mua... Noh, eihän se pakko ole :)

Alla vielä kuvia puhelimen kätköistä :D 

3 mäykkyä. Ropo, Epsi ja Onni Ruuskanen. Tarja-tätin luota :)


Lyyli ja Elviira kerjuulla. 
Takana peilissä pala sisustustarra-mäykkyä :)

Ronja: "You can't see me"

Epsi sai Ikeasta tuliaisia :) Pöllö on paras!

Rautareisi :D

Tytöt ja Onni

Mun saksalaisnelikko :) Mökin pihasta.

6 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia :) Aika kivan kokoisia pienoset...topilla vähä hurahtanu paino paremmalle puolelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elviira on aika kompaktipakkaus kyllä. Topia hädin tuskin jaksaa nostaa ;)

   Poista
 2. Eikä, kuka on tuo parka, joka on sitteriin tällätty? Ronja? :D Kyllä on ilme sen mukainen, että "Nyt ei, hei kuulkaa, ole ihan mäyräkoiran istuin tämä, että kiitti vaan kauheesti taas!"

  Topin lukemat näyttää tutulta meilläkin - tosin tavoitteena on saada tuota luurankomaista Aslania tuonne 12 kilon paremmalle puolelle, kun on niin säälittävän laihan näköinen edelleen :/ Alphonsen 9.4 kg on just sopiva.

  Kuvat on kyllä tosi hauskoja ja kas, meiltäkin löytyy noita kerjuulla käyviä mäyräkoira, juurikin samaisella ilmeellä ja olemuksella varustettuna ;)

  VastaaPoista
 3. Sitterissä on joo Ronja :D Se raukkaparka joutuu herkkujensa eteen tekemään välillä mitä kummallisimpia mun päähänpistoja :D Topin 10.4kg on poitsulle hieman ylipainon puolella, pitäis saaha nyt piakkoin tilanne vähän tasaantumaan, vielä, kun on nuorikko. Ei Aslan kuvissa näytä ainakaan ihan luikerolta. Lapsosten iskä Kaapohan oli 12 kilonen pötkelö.

  Taitaa olla kerjuuilme mäyräkoirien tyyppi vika :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, Ronja näyttää jotenkin ihan Hjallis Harkimolta tuossa sitterikuvassa, alkaa aina hymyilyttää kun näen sen! :D

   Aslan ei koskaan näytä kuvissa niin laihalta kuin se todellisuudessa on. Se on tuo pitkisten turkki, joka on kyljestä lyhyt ja jotenkin se koira on sitten kuvassa pönäkämmän näköinen - ja sit toi väri. Punaista koirista näkee huomattavasti paljon helpommin kuin mustista nuo kropan ääriviivat ja muodot. Meillä taitaa blogissa olla yksi kuva, joka paljastaa karun todellisuuden ja se oli muistaakseni Tornion KV:ssä otettu kehäkuva Aslanista liikeessä, josta näkee, miten luikeroinen se on.

   Kaapo on sitten kanssa tätä jämerämpää mallia oleva mäyrä ;) Topi voi vedota siihen! :D

   Poista
  2. Voi apua! HJALLIS :D En ehkä kestä, mun koirani näyttää Hjallikselta :D

   Kävin kattomassa Aslanin kuvan, karvat kyllä hämää oleskelu kuvissa aika paljon, onhan se vähän hoikahko. Muttei onneks kuitenkaan ihan kuiva käppänä! Tsemppiä massan keruuseen, Topi voi kyllä luovuttaa kilon ;)

   Poista