4. toukokuuta 2015

Aurinkoista toukokuuta! :)

Aloitetaanpas ekana mätsäri kuulumista. Elviiralla on nyt kaks sunnuntaita ollu peräkkäin mätsärit.
SIN1 BIS8/8


PUN3 

SIN3 

Varsinkin viimeisessä mätsärissä Elviiralla oli tosi hyvä vire päällä, ravasi selkä suht suorana ja seisoi myös aika suorassa. Liekö meidän fyssarin kotiläksyillä ollu osuutta asiaan! :) Jee! Elviira on siis venytelly ahkerasti, oon antanu sille lämpöä sähköllä toimivalla lämpöalustalla ja onhan se paristi käyny saunassakin lihaksia lämmittelemässä ;) Näyttelyt on 31.5. Mänttä-Vilppulassa ja ennen sitä olis tarkoitus käydä kontrollissa vielä fyssarilla :)

lämpötyynyhoitoa :)
Käytiin lähinurtsilla tokoilemassa :)

"En mä käyny pöydällä ettimässä munkkeja!"


Ronja <3

4 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar4. toukokuuta 2015 klo 20.21

  Palkintokaappeja tarvitaan lisää, tuota vauhtia. Kivat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mahdu enää kaappiin, muttei nyt ole tullu pokaaleja tuliaisiksi :) Kiva sen on huonon alkuvuoden jälkeen välillä pärjätä :)

   Poista
 2. Löydettiinkin uus plokituttavuus! Mun mamman mielestä mäykyt on ihania (tietysti tipsujen, tai siis mun, jälkeen) ja määkin kyllä yleensä tuun mäykkyjen kanssa toimeen! Komeet noi pinkit valjaat, näyttää erkonomisilta. Onko ne sellaset uudet Hurtan activet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heippa! Täytyypä käydä vastavisiitillä! :) valjaat on joo activet. Tosin ne on tällä hetkellä Hurtalla takaisin! Toi mahakappaleen soljet liuku omia aikojaan käytössä joten reklamoin ja lähetin ne sinne tutkittavaks! Muutama muukin mäykkyihminen on samaisesta ongelmasta kertonu. El siis kovin käytännölliset kun kireimmällään 1km matka ja ne on löystyny melkein löysimmilleen!

   Poista