31. toukokuuta 2015

Terkkuja mökiltä!

Tänään käytiin Elviiran kanssa näyttelyissä :)

Mänttä-Vilppula
Edna AVO EH AVK2
Tuomari Juha Lehtinen

Tyyppi erittäin hyvä. Mittasuhteet oikeat. Alle keskikoon. Oikean muotoinen kevytpiirteinen pää, jossa kuono-osa saisi olla vahvempi. Hyvä kaula ja rintakehä. Hyvä selkä. Ylösvetäytynyt vatsaviiva. Luisu lantio. Oikea karvalaatu. Taka-askel jää liikkeessä lyhyeksi.

Tuomari kysy koiran ollessa pöydällä, että onko käyty näyttelyissä ennen ja onko mitattu 15kk ikäisenä. Ja mikäli ollaan niin älä sano tuloksia. En ollu mittauttanu, koska silmämääräisesti kattonu Elviiran olevan pieni normaali ja HUH! Tuomarin mitta näytti normaalin puolelle, mutta kuulemma ihan alarajalla huitelee :D

Seuraavia koitoksia odotellessa me mökkeillään <3


Elviira ehti välissä olla mätsäreissä SIN1 BIS 8/8 :)


Ainiin, molemmilla tytöillä on valeraskaus. Ronjalla astetta pahempi. Tissit roikkuu taas ihan valtavasti...huoh.. Kai sille on lääketttä hankittava, että sen tissit saa kapenemaan ennen näyttelyitä!

Niin joo, ja Elviira kävi fyssarilla. Triggerpisteet hävinny, selässä edelleen lihaksia kireänä. Saatiin ohje ostaa tasapainotyyny sekä saatiin kotiin jumppaohjeita :)

Niinjoo ja vielä! Typyt kävi uimassa :) Ne villiintyy siitä vinkupossusta niin paljon, että menee hakemaan sitä. Ronja meni rannasta, Elviira vaan kahlaili. Laitoin Epsin laiturin viereltä uimaan rantaan, jonka jälkeen se lähti hakemaan uimalla possun aina järvestä :)

Alla kuvasaastetta tämän viikon mökkeilystä :)

Elviira

Ropo ekana Epsi perässä

Epsi

Ropo

Epsi, Ropo

Ropo, Epsi

Epsi 

Ropo, Epsi

Epsi

Ropo, Epsi

Ropo

Ropo nappaa, Epsi takana

Ropo

Epsi

Lyyli

Lyyli
2 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar31. toukokuuta 2015 klo 21.54

  Siinä malliesimerkit onnellisista mäyräkoirista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mökillä nauttii koirat sekä ihmiset :) Mikäli vaan keli on aurinkoinen ja viihdytään pihalla :)

   Poista