16. helmikuuta 2015

Jäärallia :)

Tai ei voi kyllä eilisestä sanoa, että rallia... Topi jäi kaislikon reunaan murjottamaan, Ronja liikku hoputtamalla ja namien perässä, Epsi puolestaan nautti irrottelusta :) Tänään kävin Epsin kanssa kaksin mökillä jäällä. Käytiin tutkimassa saaressa jälkiä ja hipsittiin takaisin. Epsillä oli töppöset ja toppatakki, ettei jäätyminen iske matkalla kesken kaiken :)

Edellisen päivityksen kainalo-ongelma hävisi yöllä. Koko illan Epsi oli mun kainalossa, jotta pystyin kieltämään mikäli meinaa nuolla niitä hankaumia. Jatkettiin yöunille ja aamulla kainaloissa ei ollut mitään jälkeäkään hankautumisesta! Wow!

Kuvien pariin :) Laadusta en osaa mennä sanomaan, koska tää näyttö on edelleen hieman viivainen ja utuinen.


Kerjäläiset.

Kaikki kerma hyötykäyttöön :)

Suppusuun huulet on jääny hassusti :D
Eka pitää tarkistaa onko mökillä tontti kunnossa.

Topi mökötti, ei vaivautunu kattomaan edes kameraan.

Ropon tanssiliikkeitä takki päällä :)

Topi mököttää taustalla ja Ronja mökötti nenällään, 
kun yritin hoputtaa sitä mukaan eteenpäin.Siellä se Topi on pienenä pisteenä :D

Epsi <3


Ropo luminenä <3

2 kommenttia:

  1. Párekin Palvelijatar17. helmikuuta 2015 klo 13.23

    Voi miten ihanan tyypillistä mäyräkoirille tuo jumittelu ja murjottelu! Mäykky haluaa itse päättää mihin suuntaan mennään ja milloin ; )
    Párek menisi aivan sekaisin, jos pääsisi noin upeisiin maisemiin ja vieläpä vapaana. Se jääräpää ei tule luokse käskystä vaikka olisi mitä herkkujakin tarjolla. Jos lähden kylmästi vastakkaiseen suuntaan Párek vain vilkuilee että näköyhteys pysyy, mutta ei vahingossakaan tule luokse kiinniotettavaksi. Menetetty tapaus. Kyllä sitä pennusta asti opetettiin ja välillä totteli pilliäkin, mutta lopetti senkin, kun huomasi ennen pitkään joutuvansa kiinni kumminkin. Huoh.

    VastaaPoista
  2. Onneks meillä pystyy koiria pitämään mökillä irti :) On se vaan niin parasta kattoa, kun koirat rallittelee :) Tosin jos tarpeeks mielenkiintosta eteen tulis niin kyllä korvat häviäis. Siks pitääkin pään pyöriä joka suuntaan, että osaa ottaa koirat kii tarvittaessa. Tänä talvena tosin mökillä ei oo liikennettä jäällä näkyny. Viime vuonnahan siellä meni koiravaljakkoa ja hevosia :)

    VastaaPoista