1. maaliskuuta 2015

koiratreffejä :)

Eilen menin tyttöjen kanssa mökille. Minni-sisko koirineen oli siellä myös. Käytiin vähän jäällä testailemassa millaista on, koska meillä oli mäykkytreffit tänään (kera parin muun rotuisen).

Tässä kuvia eiliseltä...
Ronja


Elviira

Hilma

Topille tuli kylmä :)

Valitettavasti Ronja ei päässy tänään treffailemaan, koska sillä alko tällä viikolla juoksut :( Ennemmin mukaan otin Hugo-mäykyn ja Ronja sai olla mökillä sisällä lämpöisessä ;)

Topi ihastui Hugoon ja sisällä yrittikin kovasti leikkiä. Hugo ei oikein lämmenny, koska oli niin kovasti Hilman perään :)

Tässä kuvia tän päivän reffeiltä :)


Nasu ja Elviira

Pihka-kelpie

Nasu

Ellu


Siiri

vas. Epsi, Topi, Hilma ja Hugo

Hilma ja Hugo

ylh. Topi, Hugo, Hilma ja Siiri

Epsi

Hugo

Epsi ja Ellu

Hilma syö Epsiä ja Ellu kattoo vierestä :)

Omnom.

Epsi ja ElluHilma Hipsteri

Hugo

Nuca-mitteli


Nuca ja Pihka


Ulkona otetut kuvat ei oikein onnistunu, en löytäny kamerasta sopivia säätöjä jotta olis pysyny menossa mukana :( Kesemmällä viimeistään uudestaan :)

Kivaa oli ja koiran sai viipottaa jäällä :)

Huomenna meillä onkin Epsin kanssa selkäkuvaukset, saa nähdä mitä sieltä löytyy vai löytyykö mitään :)

Aurinkoisia päiviä toivoen!


2 kommenttia:

 1. Párekin Palvelijatar1. maaliskuuta 2015 klo 21.13

  Paljon onnellisia koiria, ja hauskaa on ollut. Ei taitaisi meillä onnistua tuollainen yhteistapaaminen, ellei olisi porukka ennestään tuttua ja 'hyväksyttyä´. Párek on äijä jonka pitää aina uhota vieraille uroksille ihan periaatteesta. Nuorempana asennoitui suopeammin, mutta nyt aikuisena on alkanut ärhennellä. Tulee syyskuussa 6v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa oli todellakin! Ihanaa, kun tämän seudun koirat tulee hyvin toimeen keskenään :) Mukava treffata koiria ja ihmisiä. Suurin osa meiän treffiporukasta on narttua. Muutama uros on. Esim. Hugo on mieltynyt noihin uroksiin ja se antaa akoille lähöt, jos ne tulee häiritsemään niiden helliä hetkiä ;) Harmi, että Parek on kovis. Se ei tiedä mistä kivasta jää paitsi, kun ei käyttäydy kiltisti :)

   Poista