26. helmikuuta 2014

Sukukokousta, näyttelytouhuja, fysioterapiaa ja..ja..ja... :)

Ups, aktiivinen bloggaaja ei löydy ainakaan täältä osotteesta!


Koiratreffit:

Mutta asiaan, viime viikolla oli treffit Aatun kanssa. Ilman ongelmia ja suunnitellusti, jes! :) Minnin luona treffattiin ja mä nappasin mukaani siis tytöt sekä Topin. Oli siellä hulinaa! 5 mäykkyä ja sekarotu Nemi :)

Ekkuks Ronja(!!!) riekku Topin kanssa odotellessa Aatua, Nemiä ja Anua. Ronja on pimahtanu. Se on tositosi virkeä mamma taas ja leikkii hirmusesti varsinkin Topin kanssa! Elviirankin kanssa joo, mutta Elviira niin kovin matelee sen edessä. Kyllä se välillä hyppii halailemaan äitiparkaa. Ihana nähä, kun Ronja on taas energinen! Ei haittaa aikainen kevääntulo, kun Ronjakin on heränny taas elämään :) Oon saanu myös hoikistettua Ronjaa mukavasti, ei oo enää ylipainoa!

Epsi

Aatu

Anu koirineen saapui vihdoin, mutta Aatu ei uskaltanu tulla sisälle, vaikka vastassa oli ihana suku! :D
Aatu ja Nemi kiers ulkokautta takapihalle ja me mentiin lauman kanssa sisäkautta. Vähän Aatua siellä silti jännitti ja Elviira karvat möyheenä siellä meni ja komenteli ohimennen. Koirat sinkoili kuka mihinkin ja moikkaili hissuksiin toisiaan. Ja sit sisälle...

wouwouuu...
 


Toby

Aatu

Sisällä se ralli vasta alkokin. Ei Aatua enää paljoo jännittäny ja ne Topin kanssa juos ja temus kämppää ympäri. Kamera ei meinannu oikein perässä pysyä! Elviira kävi välillä siellä komentamassa poikia ja Ronjaki tunki väliin potkimaan :) Topille ainaki tuli kuuma ja ainaki energiaa sai purettua!

Tietysti hyvänä ideana oli ottaa kaikista yhteiskuva! Onnellisia koiria ;D

Nemi, Topi, Aatu, Siiri, Elviira, Ronja


Topi xD

Topi oli kuulemma illalla aivan väsynyttä poikaa!



Näyttelyt:

Näyttelyaamuna... Epsi ei ois millään jaksanu nousta!

Sunnuntaina 23.2. oli siis näyttelykauden startti! Paviljongille saavuttiin hyvissä ajoin, jotta ehin taas taivasteleen ja tuijjotteleen mitä mun pitääkään tehdä! Ostin vihdoin käteen tuon tarrallisen taskun numerolle. Ei tartte enää muistella hakaneuloja kantaa mukana!
Epsi ei aamulla skagannu kotona, jotenka se asia piti (ainakin yrittää) hoitaa alta poies. Ettei se kesken kehän tee stoppia ja ala sontia kehään! Noh, mentiin Milkan kanssa koirien ulkoilualueelle. Milka kysy ulkona minkä takia siellä on niitä heinäpaaleja, johon vastasin uroskoirien nostavan niihin kinttujaan. Siinä samassa Elviira laitto etutassut paalin päälle ja losotti takajaloillan seisten alas :D Jep, mähän sanoin, että siihen nostetaan kinttuja! Ulos kuitenkaan ei tullu nestettä kummempaa. Jännityksellä siis kehää odottelemaan ja kakkapartio valmiudessa pussukat taskuissa :D

Kehässä sanoin taas heti, että oon ihan pihalla taas. Ja tällä kertaa oli tosi mukavia naisia selventämässä :) Elviiran kanssa oli 2 muuta narttua avoimessa. Vuoden ja kaks Elviiraa vanhempia. Kovinhan se niihin verrattuna oli pieni ja pumpula, muttei haittaa! 
Jänskättää!

Pöydällä Elviira oli oikein nätisti. Jäi siihen asentoon nätisti mihin tuomari jalat asetteli. Eka oli eestaas meno, näyttelyhihna jäi liian alas kaulalle, joten Epsi sai mentyä muurahaiskarhuna nenä maassa :/ Ympyrän jälkeen seisotin ja korjasin hihnan asentoa. Sen jälkeen piti vielä mennä uus ympyrä ja siihen sainkin sen kävelemään huomattavasti nätimmin ja reippaammin, kun sain hihnan laitettua korvien taakse. 
Tokan kiekka.


Tuomari kuulemma on suurikokoisten mäykkyjen ystävä. Ei liene kumma, että pikku pumpula ei ollu mieleinen ;)

Tuomari: Gavin Robertson Iso-Britannia
Edna AVO EH AVK3

Pleasing head. Needs more bone. Steep shoulders. 
Good chest. Too much tuck up. 
Steep in croup. Too high in hock. Good coat. 
Loosy shape on the move. Good muzzle.
Lacks confidence.

Otappa näistä kirjotuksista taas täysin selvää ;)


Voimat aivan poissa :D


Fysioterapian harjotuskappaleena:

Mun lapsuudenystävä opiskelee eläinten fysioterapeutiks. Aikasemmin se on käyny heppaopintojen aikaan käsittelemässä mun heppaset ja nyt oli koirien vuoro. Siiri ja Ronja pääs koplattavaks. Eka oli Siiri, jonka jälkeen Ronja. Ronja kuulemma on letkee ja venyvä, todella elastinen joka suuntaan :D Ja todella pitkä! Ainut, että lannerangan seudulla on jokin piste, joka aiheuttaa tärinää. Eli selässä on pikkasen mainittavaa. Takapää on myös lihakseton, kuten joka talvi. Kun ei ne lihakset kasva sillä määrällä minkä Ronja suostuis kävelemään, saatika kuinka se kipeytyis aina perässä vedettäessä. Kasvatellaan ja urheillaan taas sulan aikaan :) Emmi sanokin Ronjan kohdalla ettei liene huono asia ettei Ronja ole aktiiviurheilija ;) Verraten siis agility-Siiriin!

Kysäsin vielä Elviiran peppulihaksistossa ja se osa Elviirassa on todellakin kunnossa. Muskelia löytyy!

Elviira mannekiinina. Minni luuli, että tein oikiasti kaulahuviin 
Elviiralle, vaikkakin se oli tehty Minnin tyttärelle :D

Heissan taas!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti