17. helmikuuta 2014

kotona taas :)

Heippahei!

Mökiltä kotiudittiin jo perjantaina, mutta vähä tässä touhua piisannu, ettei oo konetta ehtiny avaamaan :) Kotona on taas vähän tuusailua, joten mökkeilyt on nyt hetkeks taas mökkeilty. Ainakin nuin pitkällä kaavalla :) Mullahan on suunnitelmissa (tänään alotin projektin) hioa ja maalata helmiäismaaleilla meidän vanha lasten kirjahylly. Alhaalla on kaapit ja ylhäännä lasiovellinen kaappi. Se on ikiaikoja sitten maalattu vaaleanpunaiseks, jotenka työnsarkaa riittää! Iskän autotallissa poppi pauhaa ja hiomakone hurisee!

Pidemmittä puheitta jorinoihin...

15.2. meillä oli Epsin kanssa vuoden ekat mätsärit Haukkuvaaran hallissa. Tavattiin jo heti autolla nainen, joka myöhemmin esittäytyi Niinaksi :) Niinalla oli mittelspitz Nuca 7kk mukana.  Koko mätsäriaika siellä oltiin heidän seurassa. Me oltiin pienissä aikuisissa ja koiria oli 18 hujakoilla. Epsi sai omassa kaksikossa punaisen, mutta punaisissa ei kuulunu sijoittuneiden joukkoon (3 sijottui). Täytyy kyllä sanoa, että Epsi oli tosi nätisti! Viime vuodelta jääny muistiin muhimaan miten toimitaan. Seisonta (jonka Päivi onneks taannoin opasti) oli mainio ja malttoi olla todella hyvin paikallaan, pöydälläkin seisoi hyvässä ryhdissä ja ravikin sujui. Tuntu, et se putkutti kauhiaa kyytiä eteenpäin :) Viime vuoden Jyväskylän näyttelyistä ostama näyttelyhihna on kyllä tosi kiva. Siinähän on kaulan alle tuleva osa levennetty ja Epsi kulki nyt sen kanssa tosi hyvin. Ei meinaa tukehtua kuten tavallisessa narupiuhassa. 
Mahtavin mielin etenemme siis näyttelykauden alotukseen 23.2.!!!!

Kiltti tyttö oottelee :)

Nuca ja perisEpsi :D

Näyttelykausi tosiaan starttaa tällä viikolla! Jännittää aivan mahottomasti jo nyt, tullu liikaa ajateltua asiaa. Kalenteria pitäis vähän tutkiskella ja kirjotella ylös mihkä muualle sitä Epsin ilmottais :) 

Eilen Ronja oli liimautuneena Iskän kylkeen kiinni, kun kotiinlähtö oli edessä. Näinollen Ronja jäi mummolaan yöks, ilme kertoi taas Ronjan halun tulla kotiin :D Tänään olikin pirteämpi koira kotiin lähdössä.

Tänään oli taas perus Monica-päivä. Aina oon yrittäny toitottaa perheelle ja ystäville, että mua kannattaa muistuttaa, jos on joku asia mikä mun TÄYTYY muistaa!!! Noh, Minni ja Anssi tuli eilen Tallinnan reissulta ja lupasin viedä tänään Siirin takaisin kotiin ja samalla käyn moikkaamassa Minka-lapsosta... Siitäpä se sit alkoi...

Aamu alko tosi mainiosti, kun Hau-Haulta oli Topille paketti laatikossa. Reklamoin vilkkupannasta, jonka ansiosta Topi sai vähän hyvityksiä :) Lähin siitä ajelemaan tankille ja aattelin vielä, että ei tarvia käydä pissattamassa Topia ja Ronjaa (joka eilen jäi mummolaan yöks), koska äite tulee töistä piakkoin. Autoa tankatessa ja salmiakkia mutustaessa vei supersalmiakki hampaasta aikamoisen palasen mukanaan... Great!

Matka jatku Epsin kanssa Minnille päin, sisälle päästyä ei hälytyskellot soinu, kun Siiristä puhuttiin. "Missä Siiri on, kun ei tuu leikkimään", minä ihan hissuksiin Minkaa halailen.... kunnes tajuan.... SIIRI!!! Voi perk****!!! Ei mulla ollu pientä koiraparkaa edes mukana!! :D Vaikka ihan sen takia pääasiassa menin Minnin luokse, että vien Siirin kotiin! Minni ei aluks uskonu, vaan luuli mun laittaneen Siirin takapihalle... Totuus kyllä kävi ilmi, kun tarpeeks vakuuttelin... Unohin Siirin Lievestuoreelle mummolaan :( Ups, Anssi joutu lähteä hakemaan Siirin kotio... Minni oli miettiny, että muistuttaa mua asiasta... mutta usko mun muistaneen syyn miks niille olen menossa! Enpä muistanu... Sori Sirpa <3

Ei kai päivään enempää probleemia mahtuis! Eipä... Mentiin Elviiran kanssa sit käymään vähän kylässä Minnan luona. Epsi pienoinen päätti alkaa vääntämään dööneriä karvamatolle!! WHAAAAT!! Nappasin äkkiä koirasta kiinni ja laitoin sen paljaalle lattialle, mutta yks pieni pökäle ennätti matolle asti. Kiva kiitti heiiii :D

Siinäpä ne olikin tältä päivältä. Onneks vuorokausi vaihtuu 1h 20min päästä! :D

Epsiä nukuttaa

Yläasteen jälkeen virkkauksesta innostuneena 
Ronja sai lenkkimyssyn ettei korvat palellu :D

Elviira <3 Lattialämmitys

Mökiltä:
E<3

Harmaahapsi Ronja <3

E <3

Topi Pitkäkyntinen

Topi hömelöinen <3

Ropo

Ropo <3
Jes, päivä vaihtuu 1h 8min päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti