7. helmikuuta 2014

Mökkeilyyyy :)

Taas on monet päivät kulunu mökkeillessä.

Tietysti Elviira onnistu järjestämään vähän draamaakin viime sunnuntaina ;)

Ollaan taas tehty namujen avulla luoksetulo-harjotuksia jäällä. Noh, ensimmäistä kertaa mun elämäni aikana meiän mökkijäällä on ollu valtava trafikki! Menee koiravaljakoita, hiihtäjiä ja ravihevosia!

Noh, viime sunnuntaina käytiin vähän kävelemässä jäällä Elviiran ja Ronjan kanssa. Näin jo tovin päästä, että se heppa sieltä jolkottelee taas tulemaan. Pidin koiria kiinni, kun katteltiin hevosen ravailua. Jonkun matkan päähän hevosen päästyä päästin koirat irti, että jatketaan matkaa kalliosaarta kohti. VIRHE!! Elviiran mielestä hevonen piti saada kiinni. Se singahti samantien hevosen perään haukun säestämänä ja lumi pöllyten. Ei paljoo taas ELVIIRAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!-huuto auttanu. Noh, lähin juoksee perään ja karjuin sitä samalla. Ei reaktiota. Noh, heppakuski himmas omat treeninsä ja kääns heppansa jo ympäri. Siinä vaiheessa Epsi pysähty ja kuuli jopa mun karjasun. Käänty ja tuli takas. VOI NOLOUS!

Eipä siinä :) Sen jälkeen sai taas olla entistä tarkkaavaisempi ja huuella sitä vähän väliä luokse namien toivossa. Oltiin koko tämä viikko mökillä. Tänään tultiin kotio vähän sisustuspuuhiin ja huomenna takas :)

Topi oli meillä myös parin päivän ajan mukana (Perhe Hälikkä+Lyyli ja Vilma). Topia ei voi kyllä irrallaan pitää, koska se ei ulkona nimeään kuuntele. Ihan havukka-ahon ajattelija! Tänäänpä sit juoksutettiin koiria moottorikelkan avulla :D Pikkutytöt oli irrallaan ja Vilma sekä Topi flexeissä. Me Milkan kanssa traktorin sisäkumissa istumassa ja Sami ajo kelkkaa. Koirat juos reippaana perässä :) Kilsan verran tulee matkaa, kun kiertää saaren. Toiselle rinksalle pääs myös Ropo villapaita päällä mukaan :) Hyvin koirat reippaili!

Kuvia ei oo vaikka otin, ihan kuraa kaikki :(

Aika hyvin jäällä kuitenkin oon saanu Elviiran taas tulemaan luokse kesken vauhdin ja pitkähkönkin matkan päästä. Joku siitä vaan on, ettei se aina haluakkaan miellyttää ;) Vaikka nysvää aina mun kupeessa ja on niin kiintyny muhun.

2 kommenttia:

  1. Hui mikä säikähdys, onneks Elviira sitten kuitenkin tuli takasin hevosen perästä juoksentelemasta. Toivottavasti mökillä on ollut mukavaa, vieläkö viihdytte siellä?

    VastaaPoista
  2. Joo, kylläpä sai taas äänihuulet kyytiä, kun tyttöä takas karjui.

    Mökillä on aina niin ihanaa :) Mutta kotio tultiin jo, kun on vähän tekemistä kotipuolessakin :)

    VastaaPoista